ΥγείαΔήμοιΗράκλειοΕιδήσεις

Δωρεάν κατ’οίκον συνεδρίες κινησιοθεραπείας από τον Δήμο Ηρακλείου

Δωρεάν συνεδρίες κινησιοθεραπείας και ενδυνάμωσης παρέχει στους Ηρακλειώτες- και μάλιστα κατ’ οίκον-ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής, με προτεραιότητα στις οικονομικά αδύναμες ομάδες πληθυσμού. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κλείσουν ραντεβού με τη φυσικοθεραπεύτρια της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής καλώντας, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, στα τηλέφωνα 2132000196 και 2102716636.

Απαραίτητα στοιχεία για να μπορέσει κάποιος να ενταχθεί στο πρόγραμμα είναι μια ιατρική γνωμάτευση της πάθησης που χρήζει θεραπείας και ένα αποδεικτικό μόνιμης κατοικίας στο Ηράκλειο Αττικής (λογαριασμός ΔΕΚΟ, βεβαίωση Δημοτολογίου κτλ).

Κατά την διάρκεια των συνεδριών τόσο ο φυσικοθεραπευτής, όσο και ο ασθενής θα τηρούν αυστηρά τα μέτρα προστασίας ενάντια στην εξάπλωση της πανδημίας.

«Η Υγεία είναι το μέγιστο, εξ ου και αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητα της πολιτικής μας, της Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου. Διαρκώς εξελίσσουμε και εμπλουτίζουμε τα προγράμματα της Κοινωνικής Υπηρεσίας για να καλύπτουμε όλο και περισσότερες ανάγκες των δημοτών μας», το μήνυμα της αντιδημάρχου, Δέσποινας Αϊβατζίδου – Ποριώτου.

Show More

Related Articles

Back to top button