ΒριλήσσιαΔήμοιΝέαΕιδήσεις

Βριλήσσια: Αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στην Τουρκία και Συρία από τον ΣΓΚ 1ου Γυμνασίου

Αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στην Τουρκία και Συρία έστειλε με επιτυχία ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Βριλησσίων.

Αναλυτικά:

Αγαπητοί γονείς & κηδεμόνες,

Ο Σύλλογός μας ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Βριλησσίων για την προσφορά ανθρωπιστικής βοήθειας για τη στήριξη των πληγέντων από τους σεισμούς σε Τουρκία και Συρία. Τόσο εσείς, τα μέλη του συλλόγου μας, όσο και τα παιδιά μας κατάφεραν μέσα σε μια μέρα  να συγκεντρώσουν αγαθά πρώτης ανάγκης, τα οποία παραδόθηκαν το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου στην Ένωση Γονέων Βριλησσίων,  όπου με τη σειρά της τα παρέδωσε στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, για να αποσταλούν στις δύο δοκιμαζόμενες χώρες .

Το Δ.Σ. του Συλλόγου θέλει να επισημάνει τη συγκινητική ανταπόκρισή σας για την συγκέντρωση των αγαθών, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι είστε δίπλα στον συνάνθρωπο, μεταλαμπαδεύοντας τα ιδανικά της προσφοράς στα ίδια τα παιδιά μας.

Στη συλλογή, διαλογή και μεταφορά των αγαθών βοήθησαν ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του ΣΓΚ κος Γκιουρτζίδης Δημήτρης, η Ταμίας κα Καλύβα Γιάννα, καθώς και τα μέλη κα Μεθενίτη Αριστέα και Βέργαδου Εύα.

Ευχαριστούμε θερμά τη Διεύθυνση του σχολείου μας για την υποστήριξη!

Εκ μέρους του Δ.Σ. του Συλλόγου Γ&Κ του 1ου Γυμνασίου Βριλησσίων σας εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας!

Για το Δ.Σ. 
 
Ο Πρόεδρος                                                Η Γεν. Γραμματέας
Γκιουρτζίδης Δημήτρης                            Παρασκευοπούλου Ρένα
Show More

Related Articles

Back to top button