ΔήμοιΗράκλειοΑλληλεγγύηΕιδήσεις

Διανομή του Κοινωνικού Παντοπωλείου Ηρακλείου: σε δύο περιόδους τον Αύγουστο

Σε δύο περιόδους, στην αρχή και το τέλος του μήνα, θα γίνει η τακτική διανομή υλικής βοήθειας Αυγούστου για τους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Ηρακλείου Αττικής προκειμένου να εξυπηρετηθούν όσοι τυχόν λείψουν για τις διακοπές τους σε μια από τις δύο φάσεις. Έτσι λοιπόν, η πρώτη διανομή θα γίνει από σήμερα, Δευτέρα 3, έως την Παρασκευή 7 Αυγούστου και η δεύτερη από την Τετάρτη 26 έως την Παρασκευή 28 του ίδιου μήνα.

Οι δικαιούχοι θα μπορούν να προσέρχονται 8.30 με 14.30 χωρίς ραντεβού αλλά οπωσδήποτε με χρήση μάσκας στον χώρο του Παντοπωλείου (υπόγειο δημαρχείου) είτε τη μία, είτε την άλλη περίοδο για να παραλάβουν τα προϊόντα που έχει ετοιμάσει για αυτούς η Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής καθώς και δωροεπιταγές για αγορές από καταστήματα τροφίμων.

Προσοχή: οι παραπάνω ημερομηνίες θα τηρηθούν αυστηρά, συνεπώς διανομή θα γίνει μόνο και αποκλειστικά εντός αυτών των ημερών.

Οι δικαιούχοι του Κοινωνικού Παντοπωλείου έχουν ήδη ειδοποιηθεί από την Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής για την διανομή του Αυγούστου με γραπτό μήνυμα στους αριθμούς κινητής τηλεφωνίας που έχουν δηλώσει.

Show More

Related Articles

Back to top button