ΒριλήσσιαΑλληλεγγύηΔημοτικά

Διανομή γευμάτων από το Δήμο Βριλησσίων

Μοίρασε το Μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα γιορτινά γεύματα σε όλους τους ωφελούμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι»

Σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής και την υποστήριξη του Υπουργείου Εσωτερικών, ο Δήμος Βριλησσίων μοίρασε το Μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα γιορτινά γεύματα σε όλους τους ωφελούμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι».

Με τη βοήθεια του προσωπικού, αλλά κυρίως με την πολύτιμη προσφορά των εθελοντών που από την πρώτη στιγμή της δύσκολης περιόδου που διανύουμε βρίσκονται κοντά στους κατοίκους του Δήμου Βριλησσίων στηρίζοντας έμπρακτα το πνεύμα της αλληλλεγγύης, παραδόθηκαν κατ΄οίκον μόνο αυτό το διήμερο 700 γεύματα.

Ο Δήμαρχος, Ξένος Μανιατογιάννης, συνεχάρη όλους τους εργαζόμενους και τους εθελοντές που ανιδιοτελώς προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, αφήνοντας τις δικές τους οικογένειες, για να σταθούν δίπλα στους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.

“Οπλισμένοι με υπομονή θα ξεπεράσουμε και αυτή τη δύσκολη περίοδο. Αυτές τις Άγιες μέρες αποδεικνύεται η δύναμη που έχει κάθε πράξη αγάπης”, δήλωσε η Πρόεδρος τους Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης και Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής & Αγωγής Υγείας, κα Β. Αρσένη – Λάμπρου.

Μέσα από τη δοκιμασία της κρίσης το φως του Ανθρωπισμού και της Αλληλεγγύης έλαμψε τα σπιτικά και τις ψυχές όλων των ανθρώπων που περνούν δύσκολα.

Μένουμε κοντά σε όσους έχουν ανάγκη.

Show More

Related Articles

Back to top button