ΚινηματογράφοςΝέαΕιδήσεις

Κινηματογράφος: Οι ταινίες που έρχονται στις αίθουσες (31/1 – 1/2)

Η τελευταία κινηματογραφική εβδομάδα του Ιανουαρίου προβλέπεται αρκετά ενδιαφέρουσα

Οι ταινίες που θα δούμε αυτή την εβδομάδα στις αίθουσες των κινηματογράφων, μέσα από τις προτάσεις του Neolaia.gr.

Η τελευταία κινηματογραφική εβδομάδα του Ιανουαρίου προβλέπεται αρκετά ενδιαφέρουσα με αρκετά ενδιαφέρουσες ταινίες.

Από το «Εκτός Ελέγχου» με το Gerald Butler ως το «Joyland», την πρώτη queer ταινία του Πακιστάν που κέντρισε το ενδιαφέρον του κοινού στις Κάννες και απαγορεύτηκε στην ίδια του τη χώρα, οι επιλογές προβλέπονται εξαιρετικά.

Έτσι, παρακάτω μπορείτε να δείτε όλες τις ταινίες που έρχονται στις κινηματογραφικές εβδομάδες:

1. Εκτός Ελέγχου

Υπόθεση:  Ένας πιλότος θα βρεθεί στη δίνη μιας εμπόλεμης ζώνης όταν εξαιτίας μιας καταιγίδας θα κάνει αναγκαστική προσγείωση στο επιβατηγό αεροσκάφος του.

2. Joyland

Υπόθεση: Καθώς η ευτυχισμένη αλλά πατριαρχική οικογένεια Ράνα λαχταρά τη γέννηση ενός αγοριού, ο νεότερος από τους άνδρες της φαμίλιας πιάνει δουλειά σε ένα ερωτικό χοροθέατρο και καταλήγει να ερωτεύεται μια δυναμική και φιλόδοξη τρανς στάρλετ. Η απαγορευμένη ιστορία αγάπης τους φωτίζει σιγά σιγά την επιθυμία ολόκληρης της οικογένειας για σεξουαλική επανάσταση.

Χρώμα, χορός, ψυχή και ένα απαγορευμένο love story στο αναπάντεχο crowd-pleaser που θα αποτελέσει ορόσημο του queer σινεμά. Η πρώτη ταινία από το Πακιστάν που προβλήθηκε στο Φεστιβάλ Καννών, κέρδισε τον Queer Χρυσό Φοίνικα, απαγορεύτηκε στην πατρίδα της και αποτελεί την πρόταση της χώρας για τα Όσκαρ.

3. Νοσταλγία

Υπόθεση: Μετά από 40 χρόνια απουσίας, ο Φελίτσε επιστρέφει στην πατρίδα του, τη Νάπολη, όντας ένας εξ ολοκλήρου αλλαγμένος άντρας. Καθώς επιχειρεί να ανακαλύψει από την αρχή την πόλη, οι αναμνήσεις από το παρελθόν τρώνε τα σωθικά του και σύντομα θα επανέλθουν οδυνηρά στη ζωή του.

4. Η χώρα του Θεού

Υπόθεση: Στο τέλος του 19ου αιώνα, ένας νεαρός Δανός ιερέας ταξιδεύει σε μια απομακρυσμένη περιοχή της Ισλανδίας με στόχο να χτίσει μια εκκλησία και να φωτογραφίσει τους κατοίκους. Ωστόσο, όσο προχωράει μέσα στο αφιλόξενο τοπίο, τόσο απομακρύνεται από τον σκοπό του, την αποστολή του και την ηθική.

5. Μπελ: Ο Δράκος και η Πριγκίπισσα

Υπόθεση: Στον ψηφιακό κόσμο του «U», ένα ντροπαλό κορίτσι και ένας μυστηριώδης Δράκος αναπτύσσουν έναν δεσμό, ο οποίος γεννά μια περιπέτεια που αγγίζει ακόμα και τις πραγματικές τους ζωές. Μια ταινία που μεταφέρει μία από τις πιο γνωστές ιστορίες στην εποχή της κοινωνικής δικτύωσης, μέσα από υπέροχα τραγούδια και μια συναισθηματική ιστορία.

Από τον υποψήφιο για Όσκαρ σκηνοθέτη Μαμόρου Χοσόντα και το Studio Chizu, δημιουργούς του «Mirai». Η πρώτη μεταγλωττισμένη ταινία άνιμε στο σινεμά μετά από σχεδόν 20 χρόνια. Θα κυκλοφορήσει επίσης και η ιαπωνική έκδοση της ταινίας με υπότιτλους.

Show More

Related Articles

Back to top button