ΔήμοιΠαπάγου-ΧολαργόςΔημοτικάΝέαΕιδήσεις

Διαδικτυακό σεμινάριο για Παιδιά με θέμα τις «ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ» διοργανώνει ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού

Διαδικτυακό σεμινάριο του προγράμματος Αγωγής Υγείας για Παιδιά με θέμα τις «ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ» διοργανώνει ο Δήμος Παπάγου- Χολαργού και ο Δημοτικός Οργανισμός Κοινωνικής Μέριμνας και Προσχολικής Αγωγής.

Σύμφωνα με την ενημέρωση του Δήμου, το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί από το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων ΕΔΔΥΠΠΥ, υπό την Αιγίδα του ΙΣΑ σε συνεργασία με τον κ. Αναστάσιο Χατζή, Παιδίατρο-Εντατικολόγο, τ. Συντονιστή-Διευθυντή ΜΕΘ Νοσοκομείου Παίδων «Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ» και Μέλος Δ.Σ. Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών μέσω πλατφόρμας zoom, την Τρίτη 8 Ιουνίου 2021 στις 18:30.

Η παρουσίαση θα έχει χρονική διάρκεια περίπου 1 ώρα (20’ εισήγηση και 40’ ερωτήσεις-συζήτηση).

Στόχος του προγράμματος είναι η ευαισθητοποίηση συγκεκριμένων πληθυσμιακών ομάδων (γονείς, εκπαιδευτικοί), που μπορούν να αποτελέσουν πυρήνα εκπαίδευσης με έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση, ώστε να είναι γνώστες των συνεπειών της έκθεσης των παιδιών σε κινδύνους και να λειτουργήσουν προστατευτικά με γνώμονα την Πρόληψη.

Για να παρακολουθήσετε το σεμινάριο: Είναι απαραίτητο να δηλώσετε το e-mail σας στο grpdokmepa@gmail.com, ή καλώντας στο 2106531778, όπου θα σας σταλεί ο σύνδεσμος και οδηγίες για τη συμμετοχή σας. Δηλώσεις συμμετοχής έως τη Δευτέρα 7 Ιουνίου και ώρα 13:00.

Tags
Show More

Related Articles

Close