Αγία ΠαρασκευήΔήμοιΝέαΕιδήσεις

Νίκη των Πολιτών, Γ.Σταθόπουλος: “Πλήρης επιβεβαίωσή μας για το ταμείο απόρων – ΤΕΒΑ”

Για πλήρη επιβεβαίωσή της μιλά η ανεξάρτητη παράταξη “Νίκη των Πολιτών” Αγίας Παρασκευής με επικεφαλής τον Γιάννη Σταθόπουλο για το ταμείο απόρων – ΤΕΒΑ.

Στην ανακοίνωσή της αναφέρει:

«“Πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις” ο υβριστής κ. Ζορμπάς διαψεύσθηκε κατηγορηματικά. Γράψαμε επί λέξει με μια απολύτως κόσμια ανακοίνωσή μας: “Στις 4 Απριλίου κλείσαμε έναν χρόνο από τότε που ο Δήμος Αγίας Παρασκευής δεν χορηγεί βοήθεια στους απόρους μας (280, περίπου, οικογένειες της Αγίας Παρασκευής) από πρόγραμμα του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας Απόρων – ΤΕΒΑ” και ότι “το πρόγραμμα αυτό χορηγείται από ευρωπαϊκά κονδύλια της Περιφέρειας”».

Η απάντηση της αρμόδιας υπηρεσίας, διά της διευθύντριάς της, επιβεβαίωσε τα λεγόμενά μας. Γράφει συγκεκριμένα: “Επανειλημμένως η υπηρεσία μας έχει απευθύνει ερωτήματα προς την Περιφέρεια για τις διανομές του ΤΕΒΑ, που έχουν καθυστερήσει λόγω διαδικαστικών προβλημάτων, αναμένοντας τις δικές τους ενέργειες”».

Μετά από αυτή την εξέλιξη, καλούμε τον υβριστή κ. Ζορμπά να ανακαλέσει όσα έγραψε, με αναφορές στον γκαιμπελισμό, κατά του Γιάννη Σταθόπουλου, δημάρχου 2014-19 και επικεφαλής της Νίκης των Πολιτών.

Και επειδή δεν θα το κάνει, θα επιβεβαιώσει ότι αποτελεί ο ίδιος ενα μεγάλο πρόβλημα της πόλης».

Show More

Related Articles

Back to top button