ΔήμοιΠεντέληΕιδήσεις

Δημοτική Συμμαχία: Η απάντηση στα περί «λαϊκισμού» και «διχασμού» της “Συμπολιτείας”

Η δημοτική παράταξη του δήμου Πεντέλης “Δημοτική Συμμαχία” με αφορμή τα όσα υποστήριξε στην ανακοίνωσή της η δημοτική παράταξη “Συμπολιτεία”, που διοικεί σήμερα τον δήμο, σχετικά με τα περί «λαϊκισμού» και «διχασμού», με ανακοίνωσή της παρεμβαίνει και απαντά.

 

Αναλυτικά:

Η απάντηση στα περί «λαϊκισμού» και «διχασμού» της Συμπολιτείας

Στις ράγες εκκίνησης δύο μείζονος σημασίας υπερώριμα Ενεργειακά Έργα, της προηγούμενης Διοίκησης

Τρανή απόδειξη για το ποιος «λαϊκίζει» και «διχάζει» αποτελεί, η επί τέλους, εκκίνηση δύο μείζονος σημασίας Ενεργειακών Έργων στο Δήμο μας, που υπερωρίμασαν στη δημιουργική και παραγωγική 5ετία 2014-2019 της Διοίκησης της Δημοτικής Συμμαχίας με επικεφαλής το Δήμαρχο Δημήτρη Στεργίου.

Αφού δεν τα ανακοινώνει η Διοίκηση τα ανακοινώνουμε εμείς !!

Στην Οικονομική Επιτροπή της 02-03-2021 αποφασίστηκαν:

  1. Η υπογραφή προγραμματικής Σύμβασης με τη Περιφέρεια Αττικής για την υλοποίηση προμήθειας με τίτλο: «Εφαρμογή συστήματος καταγραφής της κατανάλωσης ηλεκτρικής και θερμικής ενέργειας στα Δημοτικά κτίρια στα πλαίσια του προγράμματος ΣΔΑΕ» προϋπολογισμού 223,151 ευρώ.
  2. Αποδοχή χρηματοδότησης 100% από την Περιφέρεια Αττικής για την υλοποίηση του Έργου «Παρεμβάσεις ανανεώσιμων πηγών ενέργειας σε αθλητικούς χώρους στο Διασχολικό Αθλητικό Κέντρο Δ.Κ. Μελισσίων, στο κλειστό Γυμναστήριο της Δ.Κ. Ν. Πεντέλης και στο κλειστό Γυμναστήριο Λυκείου Δ.Κ. Μελισσίων προϋπολογισμού 1.250.458,75 ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι μελέτες των έργων αυτών του Δήμου Πεντέλης, εντάχθηκαν στο ΠΕΠ Αττικής τον 11.2017,χρηματοδοτήθησαν με την ολοκλήρωσή τους, και πλέον ξεκινούν τα έργα.

Το έχει η μοίρα των απερχόμενων Διοικήσεων να τους εγκαινιάζει τα Έργα η επόμενη!

Τουλάχιστον να το αναγνωρίζει!!

Όσο για μαθήματα περί ένταξης προγραμμάτων σε χρηματοδοτικά εργαλεία, κυρίες και κύριοι της Συμπολίτευσης δεν δεχόμαστε.

Την ξέρουμε τη δουλειά μας!!

ΠΗΓΗ: thessi.gr

Show More

Related Articles

Back to top button