ΠολιτικήΑθήναΕλλάδαΕιδήσεις

Τρίζουν τα θεμέλια το “Παλατιού”: “Εσύ ξοδεύεις περισσότερα!”

Διαμάχη στην "Αγία Οικογένεια" για το ποιος σπαταλά καλύτερα το δημόσιο χρήμα

Δεκαπλάσιο το κόστος της λίστας Πέτσα από του «Μεγάλου Περιπάτου”. Αυτό αφήνουν να διαρρεύσει υποστηρικτές και φίλα προσκείμενα μέσα ενημέρωσης στο Δημαρχιακό Μέγαρο της πλατεία Κοτζιά

-«Προσέξτε τον Μπακογιάννη μην φέρει και τίποτα δελφίνια στον Κηφισό»

-«Δεκαπλάσιο το κόστος της λίστας Πέτσα από του «Μεγάλου Περιπάτου»

Πρόκειται για «στιχομυθία» μεταξύ διαδικτυακών «τρολ» του Μαξίμου που χρεώνονται σε κορυφαίο συνεργάτη του πρωθυπουργού και σε φιλικά δημοσιεύματα προς τον Δήμαρχο της Αθήνας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ενημερωτικής ιστοσελίδας “aftodioikisi”, η πλευρά Μπακογιάννη φαίνεται να απαντά άτυπα στα υποτιμητικά σχόλια των συνεργατών του κ. Μητσοτάκη ότι «Δεν μπορεί (δηλαδή) μέσα που έλαβαν σκανδαλωδώς εκατομμύρια από την λίστα Πέτσα, να ενοχλούνται από το κόστος του Μεγάλου Περιπάτου, όταν το κόστος της λίστας πέτσα είναι δεκαπλάσιο. Δεν μπορεί φιλοκυβερνητικά μέσα να ενοχλούνται από τον χριστουγεννιάτικο στολισμό της Αθήνας που θα στοιχίσει λιγότερο από 800.000 €, όταν την ίδια στιγμή μοιράζουν εκατομμύρια στα κανάλια για να καλύψουν τις αστοχίες τους αναφορικά με την πανδημία, τα εθνικά θέματα, την οικονομία».

«Άλλωστε και στην μητέρα του, Ντόρα Μπακογιάννη πολλά μπορεί να καταλογίσει κάνεις, ως δήμαρχος Αθηναίων όμως η Ντόρα είχε κάνει τους κορυφαίους στολισμούς στην Αθήνα. Και έτσι οφείλει να είναι μία ευρωπαϊκή πρωτεύουσα τα Χριστούγεννα. Στολισμένη.Το θρίλερ φαίνεται ότι έχει ακόμα πολλά επεισόδια», αναφέρεται στο ίδιο δημοσίευμα, το οποίο καταλήγει με την προειδοποίηση ότι «Ο Μπακογιάννης δεν θα μείνει με σταυρωμένα τα χέρια»

Το στενό περιβάλλον άλλωστε της Ντόρας Μπακογιάννη και η ίδια έχει πρόσφατα εκφράσεις ευθαρσώς ούτως ή άλλως τη δυσαρέσκειά της για τη νομοθετική παρέμβαση Μητσοτάκη-Αυγενάκη για έξωση παλιών παραγόντων αθλητικών ομοσπονδιών, ενώ τριβές μεταξύ της βουλευτού Χανίων και πρώην υπ. Εξωτερικών με τον πρωθυπουργό καταγράφονται στα ΜΜΕ και για τα ελληνοτουρκικά και τη γραμμή της εξωτερικής πολιτικής του Μαξίμου.

Παρατηρητές των εσωκομματικών δρώμενων της ΝΔ αναφέρουν σχετικά ότι από την αλαζονεία της κρατικής και της δημοτικής εξουσίας, προφανώς και από την αδυναμία της αντιπολίτευσης να συγκροτήσει πειστικό αντικυβερνητικό λόγο αλλά και των εσωκομματικών υγιών δυνάμεων να φρενάρουν την έπαρση ορισμένων, τα μέλη και και οι μηχανισμοί της «2 σε1» πανίσχυρης οικογένειας έχουν την πολυτέλεια για τέτοιου είδους παρασκηνιακές «φιλοφρονήσεις» για το ποια ομάδα λαφυραγωγεί το κράτος και τον ευρύτερο δημόσιο τομέα πιο αχόρταγα από την άλλη!

Show More

Related Articles

Back to top button