ΔήμοιΝέα

Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης: Νέος εξοπλισμός για τις παιδικές χαρές

Ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης αξιοποιεί τα Ειδικά Προγράμματα Ενίσχυσης «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» του υπουργείου Εσωτερικών, για τους Δήμους της χώρας.

Συγκεκριμένα, άλλο ένα έργο που περνά στην υλοποίηση είναι η «Προμήθεια- τοποθέτηση εξοπλισμού για την αναβάθμιση παιδικών χαρών του Δήμου», προϋπολογισμού: 259.135,00 ευρώ με χρηματοδότηση από το υπουργείο Εσωτερικών: 208.000 ευρώ και 51.135,20 ευρώ από ίδιους πόρους, για το οποίο υπογράφηκε η σύμβαση με τον ανάδοχο που προέκυψε από διαγωνισμό.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Τάσος Μαυρίδης ανέφερε τα εξής:

«Αξιοποιούμε κάθε πηγή χρηματοδότησης, προκειμένου να χρηματοδοτήσουμε μεγάλα έργα για τη νέα γενιά της πόλης μας και να αναβαθμίσουμε τον εξοπλισμό μας και συνεπώς τις υπηρεσίες μας.

Με τα Προγράμματα “ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ” του υπουργείου Εσωτερικών εξασφαλίσαμε χρηματοδότηση για δέκα προγράμματα, γεγονός που αποδεικνύει την καλή προετοιμασία που είχαμε κάνει, ενώ λόγω της καλής οικονομικής διαχείρισης των προηγούμενων ετών είχαμε τη δυνατότητα σε κάποια εξ αυτών να συμμετέχουμε και με ίδιους πόρους.

Ανάμεσα σε αυτά τα έργα σημαντική θέση έχουν αυτά που αφορούν στη Νέα Γενιά του Δήμου μας, στα σχολικά συγκροτήματα και στις 17 παιδικές μας Χαρές που αποκτούν νέο εξοπλισμό. Και συνεχίζουμε με σημαντικά έργα σε όλους τους τομείς».

Show More

Related Articles

Back to top button