ΧαλάνδριΚοινωνία

Δήμος Χαλανδρίου / Η πρώτη γυναίκα χειρίστρια ανυψωτικών μηχανημάτων στη διεύθυνση Διαχείρισης Απορριμμάτων

 

Η Αλεξία Γιατζόγλου έχει ήδη έχει ξεκινήσει να εκπαιδεύει τους επόμενους μελλοντικούς χειριστές ανυψωτικών μηχανημάτων του Δήμου

Ως διπλωματούχος χειρίστρια ανυψωτικών μηχανημάτων, πιστοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες η Αλεξία Γιατζόγλου η οποία μάλιστα αποτελεί την πρώτη γυναίκα που αποκτά τέτοιο δίπλωμα, στη διεύθυνση Διαχείρισης Απορριμμάτων του Δήμου Χαλανδρίου.

Η μέχρι πρότινος βοηθός χειρίστρια ανυψωτικών μηχανημάτων πέρασε επιτυχώς τις εξετάσεις απόκτησης διπλώματος και ήδη έχει ξεκινήσει να εκπαιδεύει τους επόμενους μελλοντικούς χειριστές.

«Από τη στιγμή που ήρθε στο Δήμο, ως μόνιμη υπάλληλος, στη διεύθυνση διαχείρισης απορριμμάτων με την πρόσκληση 3Κ» όπως σημειώνει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Κώστας Γερολυμάτος, «έχει ανταποκριθεί με αξιοσημείωτη επιμονή και επιτυχία σε όλες τις εργασίες αποκομιδής κλαδεμάτων με αρπάγη».

Η Αλεξία Γιατζόγλου είναι μητέρα τριών παιδιών και εκτός από το δίπλωμα χειρισμού έχει όλα τα επαγγελματικά διπλώματα οδήγησης οχημάτων. «Και βέβαια το μεγαλύτερο δίπλωμα, αυτό της ζωής, που ανατρέπει τα στερεότυπα δεκαετιών περί του “αδύναμου” φύλου και της ανεπάρκειας του στο, κάθε είδους, τιμόνι» σημειώνει το γραφείο Τύπου του δήμου Χαλανδρίου.

 

Show More

Related Articles

Back to top button