ΔήμοιΠεντέληΝέαΕιδήσεις

Δήμος Πεντέλης: Παρουσιάζει το έργο της η Δήμητρα Κεχαγιά στους πολίτες την Κυριακή 5 Μαρτίου

Την Κυριακή 5 Μαρτίου, στις 11 το πρωί, στο Πολιτιστικό Κέντρο Μελισσίων «ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ» (πλατεία Αγίου Γεωργίου), η δήμαρχος Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά παρουσιάζει τον απολογισμό του έργου στον Δήμο για τα έτη 2020-2022.

«Με περισσότερα από 140 έργα και παρεμβάσεις στα Μελίσσια, στην Πεντέλη και στη Νέα Πεντέλη, ο Δήμος Πεντέλης αλλάζει όψη: κάθε μέρα γίνεται και πιο καθαρός, πιο πράσινος, πιο σύγχρονος, πιο φιλικός, πιο ασφαλής, πιο όμορφος» αναφέρει η δημοτική αρχή και προσθέτει:

«Με πρόγραμμα και επίμονη δουλειά, με το νοικοκύρεμα των οικονομικών και τη βελτίωση των εσόδων του Δήμου τα τρία χρόνια που προηγήθηκαν – παρά τις δυσκολίες, έγιναν και γίνονται πολλά σε όλους τους τομείς».

Η δήμαρχος Δήμητρα Κεχαγιά δηλώνει σχετικά:

«Εδώ και 3,5 χρόνια, υλοποιούμε πιστά το προεκλογικό μας πρόγραμμα και δουλεύουμε μεθοδικά, για να βελτιώσουμε την καθημερινότητα των δημοτών και παράλληλα να διαμορφώσουμε ένα καλύτερο μέλλον για την πόλη μας. Είμαστε συνεπείς στις υποσχέσεις μας και υλοποιούμε το μεγαλύτερο πρόγραμμα έργων στην ιστορία της πόλης. Εξασφαλίσαμε μέχρι σήμερα 63,3 εκατ. ευρώ για έργα στα Μελίσσια, τη Νέα Πεντέλη και την Πεντέλη.

Στην πόλη μας γίνεται ένα τεράστιο έργο η υλοποίηση του οποίου εξασφαλίζει μία καλύτερη ποιότητα ζωής σήμερα και ένα βιώσιμο αύριο για τα παιδιά μας. Η επόμενη ημέρα μάς βρίσκει όλους ακόμη πιο δυνατούς για την ολοκλήρωση και την επίτευξη ακόμη και των πιο μακρόπνοων έργων για τις πόλεις μας».

Show More

Related Articles

Back to top button