ΔήμοιΝέαΕιδήσεις

«Χαρούμενο και Δημιουργικό Καλοκαίρι»: Από την 1η Ιουνίου οι εγγραφές στη Μεταμόρφωση

Ο Δήμος Μεταμόρφωσης, σε συνεργασία με τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση, υλοποιεί και φέτος το θερινό πρόγραμμα ημερήσιας δημιουργικής απασχόλησης παιδιών με τίτλο «Χαρούμενο και Δημιουργικό Καλοκαίρι 2023».

Σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση, το πρόγραμμα διαρκεί συνολικά πέντε (5) εβδομάδες. Θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 19 Ιουνίου και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 21 Ιουλίου , στις εγκαταστάσεις του 2ου και του 7ου Δημοτικού Σχολείου Μεταμόρφωσης, καθώς και του 4ου, 7ου και 8ου Νηπιαγωγείου Μεταμόρφωσης.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας από 5 έως 12 ετών. Η καθημερινή διάρκεια του προγράμματος θα είναι από τις 07:30 έως 16:00. Τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα ν’ απασχοληθούν με ασφάλεια, υπο την καθοδήγηση έμπειρων εκπαιδευτικών, σε δραστηριότητες ψυχαγωγικές, αθλητικές, αλλά κυρίως να δημιουργήσουν όμορφες αναμνήσεις, νέες φιλίες και να ζήσουν νέες εμπειρίες. Όλα τα παιδιά πρέπει καθημερινά να έχουν μαζί τους καπέλο, σακίδιο, δεύτερη ενδυμασία, παγούρι με νερό, ελαφρύ φαγητό και κολατσιό.

Οι εγγραφές ξεκινούν την Πέμπτη 1 Ιουνίου και θα ολοκληρωθούν την Πέμπτη 8 Ιουνίου (ώρες 09:00 έως 14:00, εκτός Σαββάτου και Κυριακής), στα γραφεία της Κοινωφελούς Επιχείρηση Δήμου Μεταμόρφωσης (Κορίνθου 21, 1ος όροφος). Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2102845008.

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΑΘΛΗΜΑΤΑ: Ποδόσφαιρο (5×5), μπάσκετ, βόλεϊ, χορός, πολεμικές τέχνες, Ολυμπιακά αθλήματα.

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ: Εκπαιδευτικά προγράμματα, Εργαστήρια χειροτεχνίας – κατασκευών, Οικολογικές δράσεις, Εικαστικό εργαστήριο, Εκπαιδευτικές προβολές, Θεατρικό εργαστήριο, Μουσικοκινητική αγωγή, Λαϊκή παράδοση.

ΕΚΔΡΟΜΕΣ: Στη θάλασσα (παραλία Σχοινιά) *, Σε χώρους εκπαιδευτικού και περιβαλλοντικού ενδιαφέροντος.
* Οι εκδρομές για μπάνιο στη θάλασσα, πραγματοποιούνται παρουσία Ναυαγοσώστη και γίνεται με σκοινιά ασφαλείας.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

Αίτηση Συμμετοχής (Θα καλυφθούν όλες οι αιτήσεις συμμετοχής, καθώς το πρόγραμμα είναι χωρίς περιορισμό θέσεων, οπότε δεν θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας).

Βεβαίωση Ιατρού για τη συμμετοχή των παιδιών σε αθλητικές δραστηριότητες, η οποία να προσκομισθεί την 1η μέρα παρουσίας του παιδιού στο Σχολείο.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Για ένα (1) παιδί 100€

Από δύο (2) παιδιά και πάνω 150€

Show More

Related Articles

Back to top button