ΒριλήσσιαΚοινωνία

Δήμος Βριλησσίων: Τρεις αποστολές βοήθειας σε Τουρκία-Συρία

Αναχώρησε την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2023, η 3η αποστολή για τους σεισμόπληκτους Συρίας -Τουρκίας με ανθρωπιστική βοήθεια από τον Δήμο Βριλησσίων.

Στην ανθρωπιστική βοήθεια των 4 τόνων του Δήμου, η οποία συγκεντρώθηκε αμέσως μετά την προηγούμενη, συμπεριλήφθηκε και η ανθρωπιστική βοήθεια της εκκλησίας των Αγίων 12 Αποστόλων, του συλλόγου γονέων του 2ου Νηπιαγωγείου και του 2ου Δημοτικού Σχολείου Βριλησσίων.

Η ανθρωπιστική βοήθεια μεταφέρθηκε σε αποθήκες σε στρατόπεδο στο Μενίδι τις οποίες χρησιμοποιεί και η Αρχιεπισκοπή Αθηνών, ώστε να αποστέλλεται σταδιακά και με ασφαλή τρόπο στους σεισμόπληκτους.

Τα φάρμακα που συγκεντρώθηκαν θα παραδοθούν στους “Γιατρούς του Κόσμου” και στον “Άλλο Άνθρωπο” για την ασφαλή διάθεση στις περιοχές που συνδράμουν.

Βούλα Αρσένη

«Σας ευχαριστούμε πολύ όλους για την εμπιστοσύνη και την ανταπόκριση στο κάλεσμα ανθρωπιάς. Ευχαριστούμε τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος & Βιώσιμης Ανάπτυξης για τη συνεργασία όσον αφορά τη μεταφορά της αποστολής. Ευχαριστούμε τους εθελοντές του “Βριλησσού” για τη βοήθεια στη φόρτωση της αποστολής. Με σεβασμό και υπευθυνότητα απέναντι στην ευαισθησία την οποία δείχνετε κάθε φορά» δήλωσε η κα Βούλα Αρσένη – Λάμπρου, Πρόεδρος του ΟΚΠΑ και Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Αγωγής Υγείας Βριλησσίων.

Αλ. Μαυραγάνης

Η αλληλεγγύη των κατοίκων των Βριλησσίων ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, όπως και η προσφορά των εθελοντών και των εργαζομένων. Είμαστε όλοι στο πλευρό των σεισμόπληκτων συνανθρώπων μας”,  δήλωσε ο κ. Αλέξης Μαυραγάνης, Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Καθαριότητας, ο οποίος οργάνωσε τη διαδικασία φόρτωσης και μεταφοράς της ανθρωπιστικής βοήθειας.

Show More

Related Articles

Back to top button