ΠολιτισμόςΜουσικήΨυχαγωγίαΕιδήσεις

Γλεντ-e: Ξεκινάει το 1ο διαδικτυακό πανηγύρι από το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

Απο την πλατεία του χωριού σου στην πλατεία του... σπιτιού σου!!!

Το πρώτο παραδοσιακό διαδικτυακό γλέντ-e είναι γεγονός και έρχεται χάρη στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης από την πλατεία του χωριού στο σπίτι σου on demand!

Οι τελευταίοι μήνες έδειξαν με το δικό τους τρόπο,πως τελικά όσο μακριά κι αν είμαστε μπορούμε να είμαστε πολύ κοντά!

Δεκαοκτώ μουσικοί και τραγουδιστές, από όλη την Ελλάδα, ανταμώνουν στο πρώτο οικουμενικό διαδικτυακό γλέντ-e, αφιερωμένο στους Έλληνες όπου γης!

Ανταμώνουν στο σπίτι που πάντα φιλοξενεί τον πολιτισμό μας και από τα πρώτα βήματα του ιδρυτή του τον «ταχυδρομεί» σε όλον τον κόσμο, το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.

Απο σήμερα, Κυριακή 28 Ιουνίου, η πλατεία του τόπου σου, μέσα από το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης μεταφέρεται στην πλατ-e-ία του σπιτιού σου!

Ένα παραδοσιακό γλέντι που μπορείτε να παρακολουθήσετε on demand, να το χαρείτε, με άρωμα, γεύση και μουσικές απ’ όλη την Ελλάδα.

Γιατί Ελλάδα είναι το χώμα που πατάμε, το νερό που πίνουμε και ο αέρας που αναπνέουμε, όπου γης, ψυχή Ελληνική.

Συμμετέχουν:

Αλέξανδρος Αρκαδόπουλος (κλαρίνο), Αλέξανδρος Μανγκλάρας (τραγούδι), Βαγγέλης Ψαθάς (κλαρίνο, ζουρνάς), Βασίλης Αθανασιάς (βιολί), Γιάννης Γευγελής (νταούλι), Γιάννης Παυλόπουλος (τραγούδι, βιολί),
Γιώργος Σκορδαλός (τραγούδι, λύρα Κρήτης), Δημήτρης Μπάκος (γκάιντα, τσαμπούνα), Θάνος Σταυρίδης (ακορντεόν), Ιορδάνης Κουζηνόπουλος (λαούτο, τραγούδι), Κωνσταντίνα Πάτση (τραγούδι), Λάμπης Μουρούζης (τραγούδι, Ποντιακή Λύρα), Μάνος Κουτσαγγελίδης (τραγούδι, κανονάκι), Μανούσος Κλαπάκης (κρουστά), Σταύρος Παζαρέντζης (σαξόφωνο, ζουρνάς), Στέλλα Βαλάση (σαντούρι), Χρήστος Δάβρης (τραγούδι, λαούτο Κρήτης), Χρήστος Καλιοντζίδης (τραγούδι, Λύρα Πόντου)

Καλλιτεχνική επιμέλεια: Γιάννης Παυλόπουλος

Διοργάνωση: Global Greek Culture Cooperation (GGCC)

Έλα να μετατρέψουμε το σαλόνι του σπιτιού σου σε πλατεία του χωριού σου!

Ταυτότητα Εκδήλωσης

Ημερομηνία:

Τοποθεσία:

Eισιτήρια:

Προπώληση:

Πληροφορίες / Κρατήσεις:

Πηγή: culturenow.gr

Show More

Related Articles

Back to top button