ΒριλήσσιαΔήμοιΕιδήσεις

Για…σκοπιμότητες τοπικής ιστοσελίδας κάνει λόγο η Αντιδημαρχία Περιβάλλοντος Δήμου Βριλησσίων

Σφοδρή υπήρξε η αντίδραση της Αντιδημαρχίας Περιβάλλοντος του Δήμου Βριλησσίων σχετικά με τη δημοσίευση γνωστής τοπικής ιστοσελίδας, στην οποία αναφερόταν ότι “η Αντιδημαρχία Περιβάλλοντος και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Αλέξης Μαυραγάνης κινήθηκαν σε επιθετικούς τόνους και δεν έδωσαν καμία απάντηση με την προηγούμενη δημοσίευσή τους για το έγγραφο του ΔΕΔΔΗΕ”.
Άγνωστο το γιατί η τοπική αυτή ενημερωτική ιστοσελίδα αναζητά ακόμη κάποια απάντηση, μίας, εκτός από τη σωρεία εξωδίκων δήμων κατά του ΔΕΔΔΗΕ, και παραδοχής όλων των κρατικών φορέων περί αποκλειστικής ευθύνης του ΔΕΔΔΗΕ για τα κλαδέματα των δέντρων και τις καταστροφές στα καλώδια, η Αντιδημαρχία Περιβάλλοντος στην  εν λόγω προηγούμενη δημοσίευσή της ξεκαθαρίζει το τι πραγματικά συνέβη με το ως άνω έγγραφο του ΔΕΔΔΗΕ.
Σε νέα δημοσίευσή της σε κοινωνικό δίκτυο, λοιπόν, η Αντιδημαρχία Περιβάλλοντος Δήμου Βριλησσίων
προσθέτει:
“Ορισμένα τοπικά σάιτ προσπαθούν ματαίως να προσωποποιήσουν τον λογαριασμό κοινωνικής δικτύωσης της Αντιδημαρχίας Περιβάλλοντος ταυτίζοντάς το αποκλειστικά με τον Αντιδήμαρχο κ. Μαυραγάνη. Ο λογαριασμός μας εκφράζει τις κοινές αντιλήψεις διοίκησης και στελεχών και εργαζόμενων στα θέματα αρμοδιότητας της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας και τίποτα έξω από αυτό.
Τα μέλη της δημοτικής αρχής, τα στελέχη και οι εργαζόμενοι του δήμου έχουν τους δικούς τους ατομικούς λογαριασμούς κοινωνικής δικτύωσης και οτιδήποτε θέλουν και πιστεύουν σε προσωπικό επίπεδο το διατυπώνουν από τους λογαριασμούς τους.
Φυσικά και ο Δήμαρχος και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος είναι σύμφωνοι με το περιεχόμενο και τον τρόπο προβολής και ενημέρωσης επί των καθημερινών δράσεων και της υποστήριξης και υπεράσπισης των εξαιρετικά σημαντικών και αναγκαίων για τη λειτουργικότητα και βιώσιμη ανάπτυξη της πόλης καθημερινών εργασιών μας.
Εάν κάποιοι ενοχλούνται από τη δριμύτητα του λόγου μας στην προσπάθεια μας ανάδειξης και υπεράσπισης της αλήθειας και του αδιαμφισβήτητου (και αποκλειστικά) υπηρεσιακού έργου μας, είναι δικό τους θέμα. Προφανώς συμβαίνει για δικούς τους λόγους, που πρέπει να εξηγήσουν. Γιατί, είτε κάνουν λάθος, κι οφείλουν να το διορθώσουν, είτε έχουν οποιεσδήποτε σκοπιμότητες, το οποίο δεν μας ενδιαφέρει. Τουλάχιστον μέχρι το σημείο που δεν βλάπτουν το δημοτικό έργο που παράγεται από τα στελέχη και τους εργαζόμενους της Πολιτικής Προστασίας και των υπηρεσιών Καθαριότητας, Πρασίνου, Ηλεκτροφωτισμού και Διαχείρισης Αδέσποτων.
Ευχαριστούμε προκαταβολικά για την αναγνώριση της πραγματικότητας.”
Μπορεί να είναι εικόνα εξωτερικοί χώροι και δέντρο
Μπορεί να είναι εικόνα αυτοκίνητο και δρόμος
Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που στέκονται και δρόμος
Show More

Related Articles

Back to top button