Αυτοδιοικητικές εκλογέςΑγία Παρασκευή

Γιάννης Σταθόπουλος: Οι πολίτες της Αγίας Παρασκευής θα μας δώσουν ξανά εντολή διοίκησης

 Η παράταξη του Γιάννη Σταθόπουλου εγκαινίασε το εκλογικό της κέντρο, στην οδό Ελπίδος 7, την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2023.

Η εκδήλωση άρχισε με αγιασμό ενώ ακολούθησε ενός λεπτού σιγή για τα θύματα της κακοκαιρίας και τον αδικοχαμένο Αντώνη Καρυώτη.

Τη βραδιά προλόγισε ο εκδότης, συγγραφέας και δημοσιογράφος Θανάσης Λάλας και στη συνέχεια, ο τέως δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος  ανέφερε ότι «η μαζικότητα των εγκαινίων στέλνει μήνυμα ότι η νίκη στις εκλογές είναι δική μας».

Κάνοντας έναν σύντομο απολογισμό έργων και παρεμβάσεων της θητείας του, την περίοδο της θητείας του ως δήμαρχος 2014- 2019 ο Γιάννης Σταθόπουλος τόνισε «Το εκλογικό κλίμα πριν από τέσσερα χρόνια ήταν αντανάκλαση της επιβολής από την κεντρική κομματική σκηνή. Είχαμε την αναγνώριση και εκτίμηση της τοπικής κοινωνίας»

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Νίκη για τους πολίτες» άσκησε κριτική στον νυν δήμαρχο Βασίλη Ζορμπά, λέγοντας ο δήμαρχος πορεύτηκε χωρίς σχέδιο για την πόλη» ενώ τόνισε πως η παράταξή του έχει ανθρώπους από όλο το δημοκρατικό φάσμα της πόλης.

« Είμαστε ανεξάρτητη και ενωτική κίνηση, χωρίς κομματική γραμμή και χρίσμα», συμπλήρωσε ο επικεφαλής της παράταξης Νίκη για τους πολίτες Γιάννης Σταθόπουλος.

Ακόμα είπε ότι “το πρόβλημα της Αγίας Παρασκευής ακούει στο όνομα Βασίλης Ζορμπάς. Αν δεν είμαστε στον δεύτερο γύρο -που είμαι βέβαιος ότι θα είμαστε- θα στηρίξουμε όποιον υποψήφιο βρεθεί απέναντι στον δήμαρχο”.

Κλείνοντας την ομιλία του, ο Γιάννης Σταθόπουλος είπε «Στήριγμα για μας είναι οι πολίτες. Η κοινωνία της Αγίας Παρασκευής θα μας δώσει ξανά εντολή διοίκησης»

 

 

Show More

Related Articles

Back to top button