Αυτοδιοικητικές εκλογέςΑγία Παρασκευή

Γιάννης Σταθόπουλος: Αυτές είναι οι προτεραιότητες μου για τον Δήμο Αγίας Παρασκευής

Σε συνέντευξη που έδωσε ο τέως δήμαρχος και νύν υποψήφιος Γιάννης Σταθόπουλος στο αρτ TV, για μίλησε για τις πρώτες προτεραίοτητες που θα έχει όταν οι πολίτες της Αγίας Παρασκευής τον επανεκλέξουν ως δήμαρχο στην πόλη τους.

Ο τ. δήμαρχος της Αγίας Παρασκευής Γιάννης Σταθόπουλος είπε ότι,  η νύν δημοτική αρχή και ο δήμαρχος Βασίλης Ζορμπάς έχουν παραλάβει έτοιμα δημοπρατημένα έργα απο την προηγούμενη θητεία του Γιάννη Σταθόπουλου, ενώ στο θέμα της αξιοπιστίας υπάρχει πρόβλημα.

Συγκεκριμένα ανέφερε ότι ο Βασίλης Ζορμπάς παρέλαβε: την πεζοδρόμηση της κεντρικής πλατείας της Αγίας Παρασκευής  έτοιμη, το κτήμα Ιόλα αγορασμένο και χρηματοδοτημένο απο το ΕΣΠΑ, το αθλητικό κέντρο Σταύρος Κώτσης έτοιμο απο την προηγούμενη διοίκηση, την ανάπλαση της οδού Ειρήνης έτοιμη χρηματοδοτημένη, καθώς και την δημοπράτηση του νέου Δημαρχείου έτοιμη απο την περιφερειακή αρχή το 2017.

Κατηγόρησε τον δήμαρχο Βασίλη Ζορμπά για την κακή κατάσταση της πόλης στον τομέα της καθαριότητας, την ανύπαρκτη ανακύκλωση και τα απροσπέλαστα πεζοδρόμια. Επίσης μίλησε και για την κακή οικονομική κατάσταση του Δήμου και τις απευθείας αναθέσεις όπως αυτή των 600.000€  σε εργολάβο περισυλλογής κλαδιών.

ΟΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΜΟΥ ΜΟΛΙΣ ΑΝΑΛΑΒΩ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ είναι:

1. Να αποκτήσει η πόλη καθαριότητα

2. Να αποκτήσουμε βατά πεζοδρόμια και να αναπλάσουμε τις πλατείες

3. Να φτιάξουμε το αθλητικό κέντρο στα Πευκάκια

4. Να προχωρήσουμε εργολαβίες στα σχολεία

5. Να κάνουμε την Αγία Παρασκευή εξυπνη ψηφιακή πόλη όπου ο πολίτης θα εξυπηρετείται ψηφιακά

6. Να φτιάξουμε ψηφιακή ελεγχόμενη στάθμευση

7. Να αποκτήσει η διοίκηση του Δήμου αξιοπιστία.

Show More

Related Articles

Back to top button