ΠολιτισμόςΦιλοθέη-ΨυχικόΕκπαίδευσηΔημοτικάΝέαΕιδήσεις

Λειτουργία Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ) Δήμου Φιλοθέης Ψυχικού για παιδιά δωρεάν

Ο Δήμος Φιλοθέης – Ψυχικού ενημερώνει τους γονείς πως, σε συνεργασία με το Σωματείο «Έχω τη Δύναμη», θα λειτουργήσει δωρεάν Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ) για παιδιά ηλικίας 5-12 ετών, με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Ο Δήμαρχος Φιλοθέης-Ψυχικού κ. Δημήτρης Γαλάνης, σε δήλωση του τόνισε ότι στα πλαίσια υλοποίησης νέων δράσεων, ο Δήμος Φιλοθέης-Ψυχικού με γνώμονα τη στήριξη της τοπικής κοινωνίας και τη βελτιστοποίηση των παρεχομένων κοινωνικών υπηρεσιών προς τους πολίτες, προχωράει στη δημιουργία ενός Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ). Η συμμετοχή των παιδιών στις δραστηριότητες του ΚΔΑΠ γίνεται εντελώς δωρεάν σύμφωνα με τους όρους και τους κανόνες που ορίζει η ΕΕΤΑΑ στα πλαίσια του προγράμματος «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής». Ο Δήμαρχος τόνισε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που μέσω του προγράμματος αυτού, τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να αξιοποιήσουν τον ελεύθερο χρόνο τους δημιουργικά, καλλιεργώντας και διευρύνοντας τη φαντασία τους και τις κλίσεις τους».

Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Πολιτισμού και Παιδείας κα. Αλίκη Γκιζελή, σε δήλωση της τόνισε: «Στόχος μας είναι η ανάπτυξη δεξιοτήτων μέσω της ατομικής και της ομαδικής δραστηριότητας, διευρύνοντας τους ορίζοντες των παιδιών, δίνοντας τους τη δυνατότητα να ανακαλύψουν τα ταλέντα τους, προσφέροντας τους ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων για τη δημιουργική αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου των μικρών μας φίλων».

Το ΚΔΑΠ θα λειτουργήσει στο χώρο του 1ου Γυμνασίου Νέου Ψυχικού (Τζαβέλλα & Μπουμπουλίνας) από Σεπτέμβριο έως και Ιούλιο. Θα λειτουργεί από Δευτέρα ως Παρασκευή, σε 2 βάρδιες: 14:00 – 18:00 και 18:00 ως 22.00, πλην της περιόδου Ιουνίου – Ιουλίου που θα λειτουργεί από 08:00 – 12:00 και 12:00 – 16:00.

Η συμμετοχή των παιδιών θα είναι εντελώς Δωρεάν μέσω της Ε.Ε.Τ.Α.Α. και του προγράμματος «Εναρμόνιση Επαγγελματικής και Οικογενειακής Ζωής 2021-2022» με την εξασφάλιση voucher, για  την απόκτηση του οποίου πρέπει να γίνει ηλεκτρονική αίτηση και υποβολή φακέλου στην Ε.Ε.Τ.Α.Α.

Παρακαλούμε τους γονείς που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν τα παιδιά τους να υπογραμμίσουν τις ενδεικτικές δραστηριότητες για τις οποίες ενδιαφέρονται, τα στοιχεία του παιδιού και τα στοιχεία επικοινωνίας ώστε να επικοινωνήσουμε μαζί τους για περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες (βλ. πίσω σελίδα).

Το Σωματείο «Έχω τη Δύναμη» δύναται να αναλάβει (δωρεάν) όλη την διαδικασία του φακέλου προς την Ε.Ε.Τ.Α.Α.. Όσοι γονείς ενδιαφέρονται να τους βοηθήσουμε στην σύνταξη του φακέλου παρακαλούμε να το συμπληρώσουν στην αίτηση .

Οι αιτήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος πρέπει να σταλούν έως 25/6/2021 στο email: kdapfilotheipsychico@gmail.com ή απευθείας στο link https://forms.gle/Wik1gjH7K5xYztjG6 ή να κατατεθούν στο Δημαρχείο Νέου Ψυχικού, Τερτσέτη 44, τηλέφωνο: 2132014601.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνήσετε από Δευτέρα έως Παρασκευή από 9:00 έως 17:00 στo τηλέφωνο 6949 652760.

Κατεβάστε την αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, εδώ

Show More

Related Articles

Back to top button