ΒριλήσσιαΔήμοιΕιδήσεις

Β. Αρσένη-Λάμπρου: “Σοβαρευτείτε επιτέλους κ. Πισιμίση!”

Σε ανάρτησή της στα κοινωνικά δίκτυα η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Αγωγής Υγείας και πρόεδρος του ΟΚΠΑ Δήμου Βριλησσίων, Βούλα Αρσένη- Λάμπρου “άστραψε και βρόντηξε”, απαντώντας στις κατηγορίες του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Νέα Πνοή”, Γιάννη Πισιμίση, σχετικά με τις αρμοδιότητες μίας εργαζόμενης- κοινωνικής λειτουργού.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της κ. Βούλας Αρσένη-Λάμπρου:
“ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ο πόλεμος εναντίον του ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ του ΔΗΜΟΥ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ
Για μία ακόμα φορά γινόμαστε «μάρτυρες» μιας θλιβερής αντιπολίτευσης του κου Πισιμίση αυτή τη φορά.
Έχουμε πλέον πειστεί ότι μέχρι τις εκλογές θα ασχολούνται όλοι μηδενός εξαιρουμένου με τον ΟΚΠΑΔΒ, προσπαθώντας να υποβαθμίσουν το έργο που γίνεται και κρίνοντας εξ ιδίων τα αλλότρια.
Διότι φυσικά και ενοχλεί το Κοινωνικό έργο που γίνεται 6 χρόνια τώρα.
Διότι φυσικά και προσπαθούν με κάθε τρόπο να υποβαθμίσουν με λαϊκισμό και λασπολογίες τα πάντα.
Διότι φυσικά και αποδεικνύεται ότι δεν έχουν κανένα απολύτως ηθικό φραγμό.
Διότι φυσικά και δεν σέβονται τους χιλιάδες συμπολίτες μας που εξυπηρετεί καθημερινά εντός και εκτός δήμου ο Κοινωνικός Οργανισμός.
Διότι φυσικά και δεν σέβονται όλους εσάς τους συμπολίτες μας, που καθημερινά καταφθάνετε στον ΟΚΠΑ καταθέτοντας τις προσφορές σας διότι ξέρετε ότι θα «πιάσουν τόπο», όλους εσάς που εξυπηρετείστε στους παιδικούς μας σταθμούς, στα ΚΑΠΗ μας, στο γραφείο επιδομάτων, στα ιατρεία, στο κέντρο κοινότητας,στην ψυχολογική υποστήριξη, στη σχολή γονέων, στις ομάδες νοητικής ενδυνάμωσης, στην κοινωνική ιματιοθήκη, στην συμβουλευτική και στην επίλυση των θεμάτων των υπερχρεωμένων νοικοκυριών και κόκκινων δανείων, στην εξυπηρέτηση των μοναχικών ηλικιωμένων του προγράμματος Βοήθεια στο σπίτι, στο ΚΔΑΠ ΑμεΑ Κρίκος, στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, κλπ.
Διότι φυσικά και στο βωμό της μικροπολιτικής και της παλαιοκομματικής κουλτούρας, όλα επιτρέπονται φτάνει να πετύχουν το στόχο τους που δεν είναι άλλος από το να διαμορφώσουν προβληματισμούς και ερωτήματα για την διοίκηση του Κοινωνικού Οργανισμού, να ειρωνευτούν και να προσπαθήσουν να μειώσουν την εργασία ατόμων που προσφέρουν εθελοντικά τον χρόνο τους από όποια θέση στον Οργανισμό ή και που εργάζονται για το μεροκάματο.
Διότι φυσικά και ποσώς τους ενδιαφέρει η εξυπηρέτηση του δημότη, παρά η υποστήριξη της εκδίκησης κάποιων υποστηριχτών τους .
Για ποιες συνέπειες του νόμου μιλάει ο κος Πισιμίσης, όταν αυτός ο νόμος μας έδινε το δικαίωμα με την δυνατότητα λόγω πανδημίας να χρησιμοποιήσουμε τον κάθε υπάλληλο με κάθε σχέση εργασίας της κάθε δομής μας, σε οποιαδήποτε θέση επιθυμούσε ο εκάστοτε Δήμαρχος ή Πρόεδρος.
Η συγκεκριμένη υπάλληλος που εξυπηρέτησε στην θέση του πρωτοκόλλου για μία εβδομάδα, είναι Κοινωνική Λειτουργός που εκ του νόμου την διέπει το επαγγελματικό απόρρητο, έχει εμπειρία στον χειρισμό ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων και ήταν ακριβώς και ο λόγος που επιλέχθηκε για την ολιγοήμερη κάλυψη αυτής της θέσης. Να σημειωθεί ότι ουδέποτε χειρίστηκε την στρογγυλή σφραγίδα του δήμου όπως ο κος Πισιμίσης επικαλείται.
Για ποια αδιαφάνεια και ασυδοσία αναφέρεται ο επικεφαλής της Ν.Πνοής, όταν γνωρίζει πολύ καλά τις οικονομικές εκθέσεις των ορκωτών λογιστών κάθε έτος, από την 1η μέρα που αναλάβαμε εδώ και 6 χρόνια, καθώς και τις εκθέσεις εγκρίσεων των οικονομικών του Οργανισμού απολογισμού και ισολογισμού, οι οποίες είναι άριστες.
Σε ποια έλλειψη προσωπικού αναφέρεται ότι ισχυρίστηκε η διοίκηση, όταν αυτή ήταν που προσέλαβε 22 άτομα στους παιδικούς σταθμούς το 2018, 11 το 2019, 2 μετατάξεις το 2020 , και ετοιμάζεται με νέο ΟΕΥ να εντάξει υπαλλήλους μόνιμους στις δομές του Οργανισμού μέσω κινητικότητας;
Πότε ειπώθηκε ότι δεν μπορεί να λειτουργήσει ο Οργανισμός;
Η στήριξη στο παντοπωλείο και στο Φαρμακείο ήταν αυτή που χρειαζόμασταν σε προσωπικό και αυτή στήριξε ο κος Πισιμίσης ως όφειλε.
Δεν ενοχλήθηκε ούτε εκείνος ούτε ουδείς άλλος όταν και η συγκεκριμένη υπάλληλος Κοινωνική Λειτουργός, μαζί με το υπόλοιπο προσωπικό του ΟΚΠΑΔΒ, ήταν και είναι στην πρώτη γραμμή για την αντιμετώπιση του Κορωνοϊού, για τη μη μετακίνηση των πολιτών του δήμου μας, και εξυπηρετούσε μαζί με τους υπόλοιπους συναδέλφους της όλη την πόλη..
Σοβαρευτείτε επιτέλους, και ασχοληθείτε με σύνεση, συναίνεση και σοβαρότητα με τα θέματα που όλους μας απασχολούν, για να υπηρετήσουμε τους συμπολίτες μας όπως ακριβώς ορκιστήκαμε κύριε Πισιμίση.
Το να γίνετε δήμαρχος δεν θα πρέπει να είναι αυτοσκοπός, το να είστε αλληλέγγυος, υπεύθυνος και σοβαρός όμως, είναι.
Υ.Γ. Ο κος Δήμαρχος είναι πάντα ενήμερος για κάθε κίνηση που γίνεται.
Β.ΑΡΣΕΝΗ-ΛΑΜΠΡΟΥ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΚΠΑΔΒ
ΑΝΤΙΔ/ΡΧΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΉΣ
& ΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ”
Show More

Related Articles

Back to top button