ΒριλήσσιαΝέαΕιδήσεις

Βριλήσσια – Πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός του Διαδημοτικού Καταφυγίου Αδέσποτων Ζώων

Την Παρασκευή 30 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός του Διαδημοτικού Καταφυγίου Αδέσποτων Ζώων στο Μαρκόπουλο – Θέση Κοκκιναράς.

Το καταφύγιο γίνεται με τη στήριξη όλων των φιλόζωων πολιτών και των δήμων μετόχων και θα συμβάλλει ριζικά στο στόχο «Κανένα ζώο πλέον αδέσποτο».

Το έργο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα του ΥΠΕΣ «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» με κύριο του έργου τον Σύνδεσμο για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων (ΣΒΑΠ).

Στον αγιασμό του κέντρου παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Βριλησσίων κ. Κωνσταντίνος Βαφειάδης, ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Βιώσιμης Ανάπτυξης & Ψηφιακών Εφαρμογών και Μέλος της εκτελεστικής επιτροπής του Δ.Σ. του ΣΒΑΠ κ. Αλέξης Μαυραγάνης και ο εκπρόσωπος του Δήμου για το ΔΣ του ΣΒΑΠ δημ. σύμβουλος κ. Παναγιώτης Φυκίρης.

Ο κ. Βαφειάδης δήλωσε ότι ‘έργα όπως το συγκεκριμένο δείχνουν τι πρέπει και τι μπορεί να κάνει η Αυτοδιοίκηση για τον πολίτη, την καλύτερη διαβίωσή του και το περιβάλλον και ιδιαίτερα σε θέματα που άπτονται διαδημοτικών συνεργασιών. Ο Δήμος μας στήριξε και συνεχίζει να στηρίζει την απόφαση δημιουργίας αλλά και την υλοποίηση του καταφυγίου. Συγχαρητήρια στον Σ.Β.Α.Π. για όλες τις ενέργειες΄.

Show More

Related Articles

Back to top button