ΥγείαΔήμοιΜαρούσιΔημοτικάΕιδήσεις

Διαδικτυακή συζήτηση για την πανδημία και το εμβόλιο διοργανώνει το Ενωμένο Μαρούσι την Τρίτη 1/12

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση ζωντανά και υποβάλλουν τα ερωτήματά τους στη σελίδα της παράταξης στο facebook, την Τρίτη 1/12 και ώρα 20:00.

«Τι πρέπει να γνωρίζουμε για το εμβόλιο; Τι λένε τα στοιχεία του ΕΟΔΥ για το Μαρούσι και τον Βόρειο Τομέα; Πού και πώς θα γίνουν τα εμβολιαστικά κέντρα; Τι συμβαίνει με τα νοσοκομεία και τα σχολεία της περιοχής μας; Τι αλλάζει στην οικονομία, την εργασία, τον πολιτισμό και τον αθλητισμό; Ερωτήματα που απασχολούν όλους σε κεντρικό και τοπικό επίπεδο».

Όπως ενημερώνει η δημοτική παράταξη Ενωμένο Μαρούσι μετά τις προτάσεις που κατέθεσε για την αντιμετώπιση, αλλά και την άμβλυνση της πανδημίας σε τοπικό επίπεδο, συνεχίζει τις πρωτοβουλίες της διοργανώνοντας μία ανοικτή διαδικτυακή συζήτηση για για όλα αυτά: Την πανδημία, το εμβόλιο και την επόμενη μέρα.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, παρεμβαίνουν οι:

  • Γιώργος Καραμέρος, δημοσιογράφος, δημοτικός σύμβουλος, τ. αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα Αθηνών.
  • Δημήτρης Κούβελας, καθηγητής φαρμακολογίας ΑΠΘ.
  • Ηλίας Γιαννακάκος, ιατρός, δημοτικός σύμβουλος.
  • Βασίλης Μπούρας, σύμβουλος Επιχειρήσεων, δημοτικός συμβουλος, γ.γ. Ανώτατης Συνομοσπονδίας Γονέων Μαθητών Ελλάδας.
  • Μιχάλης Χατζηαρσενίου, δικηγόρος.
  • Έφη Νιχωρίτη, ηθοποιός-σκηνοθέτης.

Το Ενωμένο Μαρούσι επισημαίνει ότι θα απαντηθούν από τον κ. Κούβελα όλα τα ερωτήματα σχετικά με το εμβόλιο και θα κατατεθούν προτάσεις για όλα τα ανοικτά ζητήματα (Υγεία, Παιδεία, Οικονομία, Εργασιακά, Πολιτισμός, Αθλητισμός, Τοπική Αυτοδιοίκηση).

Τέλος, η σχετική ανακοίνωση αναφέρει πως οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση ζωντανά και υποβάλλουν τα ερωτήματά τους στη σελίδα της παράταξης στο facebook, την Τρίτη 1/12 και ώρα 20:00.

Πηγή: enypografa.gr

Show More

Related Articles

Back to top button