Αυτοδιοικητικές εκλογέςΒριλήσσια

Βριλήσσια: Γιάννης Πισιμίσης “Θα είμαι δήμαρχος για όλους τους πολίτες”

Όλες οι ανακοινώσεις των παρατάξεων

Πισιμίσης “Νέα Πνοή για τα Βριλήσσια.

“Θα είμαι δήμαρχος για όλους τους πολίτες”.

Στο εκλογικό του περίπτερο στην πλατεία Αναλήψεως βρέθηκε το βράδυ της Κυριακής ο εκλεγμένος δήμαρχος Βριλησσίων Γιάννης Πισιμίσης. Μαζί του ήταν σύσσωμη η ομάδα των 73 υποψηφίων που έφεραν την μεγάλη νίκη.

Ο κ. Πισιμίσης αρχικά ευχαρίστησε τους πολίτες για την εμπιστοσύνη που του έδειξαν. Ο εκλεγμένος δήμαρχος Βριλησσίων δήλωσε ότι θα είναι δήμαρχος για όλους τους πολίτες.

«Ζητήσαμε ισχυρή κοινωνική και δημοκρατική νομιμοποίηση και την λάβαμε» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Αυτό για εμάς αποτελεί μια τεράστια ευθύνη, να εργαστούμε πολύ σκληρά με θάρρος, με ισχυρή διάθεση, μεγάλο σθένος, για να αλλάξουμε τα Βριλήσσια. Να κάνουμε την πόλη μας αυτό που υποσχεθήκαμε. Μια φιλική, μια βιώσιμη πόλη για όλους, έναν σύγχρονο ευρωπαϊκό δήμο» κατέληξε ο εκλεγμένος δήμαρχος Βριλησσίων.

Κώστας Βαφειάδης “Βριλήσσια Δήμος Δημιουργίας.

Ένας έντιμος και ορθολογικός προεκλογικός αγώνας τελείωσε χωρίς το προσδοκώμενο αποτέλεσμα.

Μια πολύχρωμη και ανεξάρτητη ομάδα παρουσίασε το όραμα της για τα Βριλήσσια.

Το αποτέλεσμα έφερε τον Δήμο Δημιουργίας στη δεύτερη θέση. Ως αξιωματική αντιπολίτευση στον Δήμο Βριλησσιων για την ερχόμενη δημοτική θητεία μαζί με τους τρεις εκλεγέντες συμβούλους του Δήμου Δημιουργίας, θα συνεισφέρουμε με όλες μας τις δυνάμεις για το καλό της πόλης μας.

Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου όλους τους υποψήφιους, εθελοντές και δημότες που μας εμπιστεύτηκαν.

Βούλα Λάμπρου – Αρσένη “Βριλήσσια Πορεία Ευθύνης”.

Ευχαριστώ όλους όσοι μας τιμήσατε με την ψήφο σας και δείξατε την προτίμηση σας στο πρόγραμμα μας,πέρα από κομματικές σκοπιμότητες και εξαρτήσεις. Ευχαριστώ την καταπληκτική ομάδα υποψηφίων μου συμβούλων, που 3μηνες μόλις, έδωσαν ένα αξιοπρεπή και όμορφο αγώνα, με όραμα και καθαρότητα. Όλοι νέοι στην αυτοδιοίκηση, άνθρωποι άξιοι, ικανοί, ανεξάρτητοι, ελεύθεροι.

Συγχαρητήρια στον Γιάννη Πισιμίση για την εκλογή του.

Εμείς θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για την πόλη μας και θα είμαστε δίπλα στους συμπολίτες μας όπως μέχρι σήμερα.

Γιάννης Τσούτσιας “Δράση για μια άλλη πόλη”.

Ένα νέο πολιτικό ρεύμα μέρος της μετεκλογικής εικόνας

Η προεκλογική περίοδος ολοκληρώθηκε. Τα αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών των Βριλησσίων είναι γνωστά.

Σε ό,τι αφορά την νέα μετεκλογική εικόνα και το πώς αυτή διαμορφώνεται, επισημαίνουμε ότι ανάμεσα σε όλα τα άλλα, έχει πλέον τεθεί και μια άποψη με συνέχεια, που έχει υποστηριχτεί διαχρονικά, και η οποία επικροτήθηκε από ένα αξιοπρόσεκτο τμήμα του εκλογικού σώματος.

Η πρόταση της ΔΡΑΣΗΣ για συμμετοχική αυτοδιοίκηση και συνένωση της λαϊκής παρουσίας και πράξης με την αντίστοιχη θεσμική διαμόρφωσή της στον Δήμο, ΥΠΑΡΧΕΙ και ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ, τμήμα της νέας πολιτικής πραγματικότητας του προαστίου. Διαμορφώνοντας ένα μικρό, ίσως ακόμη στο ημίφως, ωστόσο υπολογίσιμο πολιτικό ρεύμα μέσα στην τοπική κοινωνία.

Το ρεύμα αυτό θα συνεχίσει να μπολιάζει τα πράγματα με την παρουσία του και τις θέσεις του και το επόμενο διάστημα. Ακόμη πιο επίμονα, ακόμη πιο αποτελεσματικά, ακόμη πιο αισιόδοξα. Γιατί αποτελεί δρόμο διεξόδου.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλον εκείνο τον κόσμο που, μέσα σε έναν ορυμαγδό συστημικών παραλλαγών, μας επέλεξε, μας στήριξε, συμμετείχε στις αγωνίες και στον αγώνα μας.

Είναι αυτονόητο ότι μαζί του θα προσπαθήσουμε και την επόμενη ημέρα να συντονιστούμε.

«Κίνηση Δημοτών Βριλησσίων ΔΡΑΣΗ για μια Άλλη Πόλη»

ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ “ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ

Show More

Related Articles

Back to top button