ΠολιτικήΝέαΕιδήσεις

Αυτό είναι το τελικό ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στο Βόρειο Τομέα (Β1) Αθηνών

Σε ιδιαίτερο θερμό κλίμα έγινε η παρουσίαση των υποψηφίων βουλευτριών και βουλευτών του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία του Βόρειου Τομέα (Β1) Αθηνών από την συντονίστρια της Νομαρχιακής Επιτροπής, Αγγελική Παπάζογλου παρουσία μελών και φίλων του κόμματος, την Τρίτη 2 Μαΐου και ώρα 12:00, στην αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου Ν. Ιωνίας.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον αν. Γραμματέα της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ-Π. Σ., Γιώργου Βασιλειάδη, ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό στην εκδήλωση, λέγοντας μεταξύ άλλων πως: «Είμαι πολύ χαρούμενος, που βρίσκομαι σήμερα εδώ. Και είμαι πολύ χαρούμενος γενικά, διότι κάθε μέρα που περνάει είμαστε πιο χαρούμενοι από την προηγούμενη, επειδή βρισκόμαστε μια μέρα πιο κοντά στην πολιτική αλλαγή, βρισκόμαστε μια μέρα πιο κοντά στη μεγάλη ανατροπή, βρισκόμαστε μια μέρα πιο κοντά στο καλύτερο αύριο, που έχει ανάγκη αυτός εδώ ο λαός και αυτός εδώ ο τόπος. Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία, συντεταγμένα, εδώ και τέσσερα χρόνια, από την επόμενη του 2019, ένας κατασυκοφαντημένος ΣΥ.ΡΙΖ.Α. βρισκόταν εδώ πέρα, με προγραμματικές θέσεις, με προτάσεις, πολλές φορές τόσο θεσμικές και τόσο προσεκτικά διατυπωμένες, που στεναχωρούσε ακόμη και τα μέλη και τους συντρόφους μας για την αναλυτικότητα των θέσεών μας και τον τρόπο που αντιπολιτευόμασταν. Μέσα από την εμπειρία των τεσσάρων ετών της κυβέρνησης, μέσα από την εμπειρία των χρόνων που μας έχει δώσει το Κίνημα και η πορεία του κόμματος, και των κομμάτων που ενσωματώθηκαν μέσα σε αυτήν εδώ τη διαδρομή, έχουμε καταφέρει, και απευθυνόμαστε στον ελληνικό λαό σ’ αυτές τις εκλογές, δίνοντάς του μία εναλλακτική πρόταση, δίνοντάς του ένα δικαίωμα στην ελπίδα, προτείνοντάς του ένα ρεαλιστικό σχέδιο για να φύγουμε από τη νεοφιλελεύθερη τρέλα, που η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει επιβάλει συντεταγμένα από το 2019 και μετά. Από την πρώτη ημέρα της ανάλγητης διακυβέρνησης μπήκε σε ισχύ ένα οργανωμένο σχέδιο για να αλλάξουν κάποια συγκεκριμένα πράγματα, προς όφελος λίγων και εις βάρος των πολλών. Η διάλυση του κοινωνικού κράτους, η διάλυση των εργασιακών σχέσεων, η λειτουργία της Οικονομίας για λίγους φίλους και εκλεκτούς, η επαναφορά στο καθεστώς των απευθείας αναθέσεων, η επαναφορά στο καθεστώς της κλεπτοκρατίας, θα μου επιτρέψετε να πω, είναι αυτό το σχέδιο, που υπηρέτησε με συνέπεια από την πρώτη μέρα η κυβέρνηση Μητσοτάκη. Με διάφορα επιχειρήματα και με διάφορες δικαιολογίες: τη μία η πανδημία, την άλλη η κρίση, δεν πήρε κανένα μέτρο για να μπορέσει να κρατήσει την κοινωνία όρθια, εκτροχιάζοντας την ελληνική Οικονομία, διαλύοντας οτιδήποτε το δημόσιο. Σ’ αυτήν εδώ την πορεία, εμείς, ο ελληνικός λαός, θα δώσει ένα οριστικό τέλος στις 21 του Μάη. Το οριστικό τέλος θα το εξασφαλίσει η πρωτιά του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία.

Γιατί η πρωτιά του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. σημαίνει: την επόμενη μέρα δημιουργία προοδευτικής διακυβέρνησης, την επόμενη μέρα αλλαγή πορείας του τόπου, την επόμενη μέρα ένα άλλο καλύτερο αύριο για τους πολίτες, ένα άλλο καλύτερο αύριο για την Οικονομία.».

Η Συντονίστρια της Νομαρχιακής Επιτροπής Βόρειας Αθήνας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Π.Σ., Αγγελική Παπάζογλου, η οποία, αφού απηύθυνε έναν σύντομο χαιρετισμό, στον οποίο επισήμανε μεταξύ άλλων τις δυσκολίες που υπάρχουν στη συγκεκριμένη εκλογική περιφέρεια, αλλά και εκφράζοντας παράλληλα την πεποίθηση της ότι ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α Προοδευτική Συμμαχία θα είναι το πρώτο κόμμα στις επερχόμενες εθνικές εκλογές, προχώρησε στην παρουσίαση των υποψηφίων του Βόρειου Τομέα της Αθήνας.

Το ψηφοδέλτιο του Βόρειου Τομέα (Β1) Αθηνών:

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΙΔΙΟΤΗΤΑ

ΑΓΓΟΥΡΑΚΗ ΚΛΕΙΩ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΜΑΡΙΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

ΑΥΛΩΝΙΤΟΥ ΕΛΕΝΗ ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΡΙΑ, ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ

ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ, ΒΙΟΛΟΓΟΣ – ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ

ΚΑΒΒΑΔΙΑ ΑΝΝΕΤΑ ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΡΙΑ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ, ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟΣ – ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΣ

ΚΟΡΦΙΑΤΗΣ ΝΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

ΚΟΥΚΛΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΣ ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ, ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ

ΛΙΝΟΥ ΑΘΗΝΑ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

ΜΑΛΑΚΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ, ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΦΚΑ

ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΤΕ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΜΥΤΙΛΗΝΑΚΗ ΕΛΕΝΗ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

ΞΕΝΟΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΛΙΖΑ ΒΟΥΛΕΥΤΡΙΑ, ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ

ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ ΠΑΝΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ

ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ, ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΣ

ΤΖΙΒΑ ΑΙΜΙΛΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ

ΧΑΤΖΗΣΟΦΙΑ ΑΝΝΑ ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΡΙΑ, ΣΕΝΑΡΙΟΓΡΑΦΟΣ – ΗΘΟΠΟΙΟΣ

ΧΑΤΖΗΣΩΚΡΑΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ

Show More

Related Articles

Back to top button