ΔήμοιΜαρούσιΕιδήσεις

Ατύχημα σε λεωφορείο της Δημοτικής Συγκοινωνίας Αμαρουσίου και αφορμή νέων διενέξεων

Ατύχημα συνέβη την Παρασκευή 6/11 σε λεωφορείο της Δημοτικής Συγκοινωνίας Αμαρουσίου. Το γεγονός ανέδειξε με ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης η δημοτική παράταξη Ενωμένο Μαρούσι, με επικεφαλής τον δημοτικό σύμβουλο Γιώργο Καραμέρο, αναφέροντας σχετικά:

Πριν από λίγη ώρα, στην οδό Περικλέους, ο πίσω αριστερός τροχός ενός δημοτικού «κόκκινου» λεωφορείου έφυγε εν κινήσει και σταμάτησε πάνω σε ένα Ι.Χ. προκαλώντας μόνο υλικές ζημιές. Από θαύμα δεν είχαμε τραυματισμο πεζού, επιβατών των Ι.Χ. που ακολουθούσαν ή των επιβατών και του οδηγού του ίδιου του λεωφορείου. Εδώ και 13 χρόνια η διοίκηση του Δήμου (οι ίδιοι είναι με Πατούλη ή Αμπατζόγλου) κωφεύει για τη δημοτική συγκοινωνία. Απόψε από θαύμα γλιτώσαμε θύματα. Με τα λεωφορεία με τα οποία πηγαίνουν τα παιδιά μας στο σχολείο και χρησιμοποιούμε καθημερινά. Η διοίκηση του Δήμου έχει τεράστιες ευθύνες. Πρόσφατα αποφάσισε, με απευθείας ανάθεση και έναντι περίπου μισού εκατομμυρίου ευρώ, να αγοράσει (Κούκος αηδόνι) τρία τουρκικά λεωφορεία για να ενισχύσει τη δημοτική συγκοινωνία. Ας ασχοληθεί και με τη συντήρηση των υπαρχόντων λεωφορείων πριν είναι αργά. Τα λέγαμε προεκλογικά. Δυστυχώς δεν εισακουστήκαμε.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Θεόδωρος Αμπατζόγλου, με αφορμή το ατύχημα και απαντώντας στο «Ενωμένο Μαρούσι», προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Όσο αφορά στο ατύχημα του λεωφορείου της δημοτικής μας συγκοινωνίας θα διερευνηθούν οι αιτίες και θα αποδοθούν οι σχετικές ευθύνες, αν αποδειχθεί αμέλεια ή παράληψη. Σχετικά με την ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης “Ενωμένο Μαρούσι”, κάποιοι πρέπει να αποφασίσουν από ποια πλευρά της πραγματικότητας θέλουν σταθούν, της δικής τους που επιθυμούν όλα να μείνουν στάσιμα ή της κοινής λογικής, που απαιτεί ανανέωση του δημοτικού μας στόλου στην οποία έχουμε ήδη προχωρήσει και πολύ σύντομα θα τη βιώσουν όλοι οι Μαρουσιώτες. Εμείς έχουμε πάρει καθαρή πλειοψηφική εντολή από τον λαό του Αμαρουσίου να ανακαινίσουμε τις υποδομές, τα μέσα και τις υπηρεσίες της πόλης μας και αυτό πράττουμε σε καθημερινή βάση. Την πολιτική καιροσκοπισμού και τη σπέκουλα την αφήνουμε για αυτούς τους λίγους μηδενιστές».

ΠΗΓΗ:  enypografa.gr

Show More

Related Articles

Back to top button