ΕλλάδαΕιδήσεις

Ασθενής μαχαίρωσε νοσηλεύτρια & μετά αυτοκτόνησε στο Αττικό Νοσοκομέιο

Άγνωστα παραμένουν τα αίτια της πράξης του

Τέλος στη ζωή του έβαλε ένας 59χρονος ασθενής στο νοσοκομείο Αττικό, αφού προηγουμένως και χωρίς προφανές κίνητρο, επιτέθηκε και τραυμάτισε νοσηλεύτρια με μαχαίρι.

Όλα εκτυλίχθηκαν όταν ο άνδρας από την Αλβανία που νοσηλευόταν στην θωρακοχειρουργική πτέρυγα του Νοσοκομείου τις τελευταίες 10 ημέρες λόγω χειρουργείου που είχε υποβληθεί στον πνεύμονα, κάλεσε την νοσηλεύτρια και όταν η 37χρονη μπήκε στο δωμάτιο, της επιτέθηκε και της κάρφωσε το μαχαίρι φρούτου που είχε κρατήσει από το γεύμα του, στον αυχένα.

Αμέσως μετά την πράξη του, που είχε άγνωστα μέχρι στιγμής κίνητρα, έφυγε από το δωμάτιό του, ανέβηκε στον 5ο όροφο του Νοσοκομείου και αυτοκτόνησε, πέφτοντας στο κενό.

Σύμφωνα με την έως τώρα ενημέρωση των Αρχών από το Νοσοκομείο, η νοσηλεύτρια δεν έχει τραυματιστεί πολύ σοβαρά και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, ενώ επί τόπου βρίσκεται κλιμάκιο της Ασφάλειας που διενεργεί έρευνα και προανάκριση για το περιστατικό, με σκοπό να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες εκτυλίχθηκε το περιστατικό και τα κίνητρα αυτής της ενέργειας.

Η ανακοίνωση του «Αττικόν»

«Σήμερα το πρωί, Δευτέρα 31 Αυγούστου 2020 και ώρα 5:20 π.μ., η νοσηλεύτρια βάρδιας της Καρδιοχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου μας, δέχθηκε επίθεση με αιχμηρό αντικείμενο από νοσηλευόμενο ασθενή, ο οποίος στη συνέχεια έθεσε τέλος στη ζωή του.

Η νοσηλεύτρια δέχθηκε άμεσα ιατρική βοήθεια για την συρραφή των θλαστικών τραυμάτων της, υποβλήθηκε σε σειρά εξετάσεων και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Ο δράστης του περιστατικού μετά την αυτοχειρία του, μεταφέρθηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Η Ελληνική Αστυνομία έχει ήδη επιληφθεί της υπόθεσης.

Εκφράζουμε τη θλίψη μας για το συμβάν και συμπαραστεκόμαστε στο προσωπικό του Νοσοκομείου μας, που με αυτοθυσία πασχίζει και προσφέρει καθημερινά τις καλύτερες υπηρεσίες υγείας προς τους πολίτες. Ευχόμαστε στην τραυματισμένη νοσηλεύτρια, ταχεία και πλήρη ανάρρωση».

Πηγή: tvxs.gr

Show More

Related Articles

Back to top button