Αυτοδιοικητικές εκλογέςΧαλάνδρι

Συμφωνεί η Κ. Αγαπητού, με τον εκβιασμό των Χαλανδραίων από τον Άδωνι;

Σαφείς απαντήσεις στους πολίτες του Χαλανδρίου οφείλει να δώσει η υποψήφια Δήμαρχος, Κρίστη Αγαπητού, για το εάν συμφωνεί με τον ωμό εκβιασμό τους, από τον υποστηρικτή της, Άδωνι Γεωργιάδη.

Ο υπουργός δήλωσε δημοσίως ότι οι πολίτες του Χαλανδρίου πρέπει να εκλέξουν την Κρίστη Αγαπητού, απειλώντας τους ευθέως ότι αν δεν το κάνουν, ο Δήμος θα χάσει τα κονδύλια που δικαιούται από το ΕΣΠΑ, το Ταμείο Ανάκαμψης και τα άλλα εθνικά και κοινοτικά χρηματοδοτικά προγράμματα.

Είναι ζητούμενο για τους πολίτες του Χαλανδρίου να μάθουν λοιπόν εάν συμφωνεί με αυτόν τον εκβιασμό και η υποψήφια Δήμαρχος τους.

Η κα Αγαπητού οφείλει να δείξει τον απαιτούμενο σεβασμό στους Χαλανδραίους και να πάρει σαφή και ξεκάθαρη θέση. Συμφωνεί ή όχι με τον εκβιασμό τους ότι αν δεν ψηφίσουν την ίδια θα τιμωρηθούν από την κυβέρνηση; Αποδοκιμάζει ή όχι την ωμή κομματική παρέμβαση της ΝΔ στις τοπικές εκλογές;

Το ίδιο φυσικά οφείλει να κάνει και ο Χάρης Ρώμας ο οποίος έσπευσε να δηλώσει την κομματική του στήριξη στην κα Αγαπητού ενόψει του β γύρου των εκλογών στο Χαλάνδρι.

Διαβάστε ακόμα: 56.330.494 ευρώ εξασφάλισε ο Ρούσσος – Καταρρίπτονται τα ψέματα και ο εκβιασμός Άδωνι

Show More

Related Articles

Back to top button