ΥγείαΚηφισιάΔήμοιΕκπαίδευσηΔημοτικάΕιδήσεις

Απολυμάνσεις στα Γυμνάσια & Λύκεια της Κηφισιάς λίγο πριν το άνοιγμα

Εν όψει της επαναλειτουργίας των Γυμνασίων και Λυκείων ξεκίνησαν οι απαραίτητες προετοιμασίες από το Δήμο Κηφισιάς για την επιστροφή των μαθητών στα σχολικά συγκροτήματα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου, αυτές τις ημέρες πραγματοποιούνται απολυμάνσεις από ειδικό συνεργείο στους κοινόχρηστους χώρους αλλά και τις αίθουσες της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου μας.
Οι Δημοτικές Υπηρεσίες φροντίζουν επίσης για τον σχολαστικό καθαρισμό των σχολικών εγκαταστάσεων (εσωτερικών και εξωτερικών) αλλά και για την επάρκεια στα απαραίτητα υλικά καθαριότητας και ατομικής προστασίας (αντισηπτικά κ.α. ) ακολουθώντας τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, του Τοπικού Ιατρικού Συμβουλίου και του Υπουργείου Παιδείας.

Το προσωπικό της καθαριότητας στα Γυμνάσια και Λύκεια έχει αυξηθεί όπως και στα Δημοτικά και Νηπιαγωγεία του Δήμου μας.
Τις εργασίες επιθεώρησαν ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος και ο Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής Παιδείας Δήμου Κηφισιάς Νικήτας Κόκκαλης, Αντιδήμαρχος Νέας Ερυθραίας.

Η διανομή της δεύτερης παρτίδας μασκών πολλαπλής χρήσης από την Πολιτεία, για τους μαθητές των Γυμνασίων και Λυκείων έχει πραγματοποιηθεί από την ημέρα παραλαβής τους, από υπαλλήλους του Δήμου Κηφισιάς.

Show More

Related Articles

Back to top button