ΒριλήσσιαΔήμοιΝέαΕιδήσεις

Βριλήσσια – Ξεκίνησε το έργο της ενεργειακής αναβάθμισης του 1ου Γυμνασίου & 1ου Λυκείου

Tο έργο της ενεργειακής αναβάθμισης του 1ου Γυμνασίου & 1ου Λυκείου (Θεσσαλίας & Μακεδονίας), το οποίο ήδη ξεκίνησε, επισκέφτηκε, τη Δευτέρα 17 Ιουλίου, ο δήμαρχος κ. Κωνσταντίνος Βαφειάδης, συνοδευόμενος από την αντιδήμαρχο Υποδομών Υλοποίησης Τεχνικών έργων κα Μαρία Ντούμα.

Ο κ. Βαφειάδης ενημερώθηκε για τις εργασίες που εκτελούνται και οι οποίες τελικά θα οδηγήσουν σε κτίρια σημαντικά αναβαθμισμένα σε όλα τα επίπεδα.

«Προωθούμε έργα που προσθέτουν αξία στο χώρο της εκπαίδευσης. Συνεχίζουμε για να φέρουμε την πραγματικότητα της ενεργειακής πληρότητας στα σχολικά κτίρια και αναβάθμισης της ποιότητας ζωής των μαθητών» δήλωσε ο δήμαρχος.

Το έργο προϋπολογισμού 595.674,81 ευρώ εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Αττική 2014-2020» και περιλαμβάνει: αντικατάσταση των εξωτερικών κουφωμάτων, αναβάθμιση εγκαταστάσεων ψύξης θέρμανσης, αντικατάσταση φωτιστικών σωμάτων με led, σύνδεση με φυσικό αέριο, τοποθέτηση θερμοπρόσοψης καθώς και εργασίες θερμομόνωσης και υγρομόνωσης, επιτυγχάνοντας έτσι εξοικονόμηση στην κατανάλωση ενέργειας και προστασία από τις καιρικές συνθήκες με οικολογικό και καλαίσθητο τρόπο.

Show More

Related Articles

Back to top button