2Βριλήσσια

Απάντηση στο vrilissianews: Κρίμα!

Με αφορμή την προσβλητική αναφορά της ιστοσελίδας Vrilissianews.gr η οποία εμπλέκει τη V στις διεργασίες για την διαδοχή του Δημάρχου Βριλησσίων, Ξένου Μανιατογιάννη, απαντούμε:

Η “V” είναι ένα νέο εγχείρημα στον Τύπο της βόρειας Αθήνας, στην περιοχή ενδιαφέροντος της οποίας είναι και η πόλη των Βριλησσίων, και οι εξελίξεις που συμβαίνουν σε αυτή, σε κοινωνικό, πολιτιστικό και πολιτικό επίπεδο.

Η «V” δεν έχει κάποιο μοναδικό έρωτα και αποκλειστικό καημό ειδικά για τα Βριλήσσια, όπως άλλα τοπικά μέσα επικοινωνίας ή προπαγάνδας υπέρ κομματικών και παραταξιακών απόψεων και συγκεκριμένων υποψηφίων δημάρχων.

Δεν έχουμε ιδιαίτερες προτιμήσεις σε πρόσωπα, παρά μόνο σε αξίες, αρχές και πολιτικές. Όσα αποτυπώνουμε καθημερινά είναι αυτά που πιστεύουμε και τίποτα περισσότερο, με άξονα την πραγματική ενημέρωση και την προβολή των απόψεων και αντιλήψεων μας για την πρόοδο της κοινωνίας, όπως τη βλέπουμε με τα δικά μας μάτια, είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι.

Στις παρούσες εξελίξεις της διοίκησης του Δήμου Βριλησσίων, προτιμούμε να συμμετέχουμε ασκώντας πολιτική κριτική σε εκείνα που θεωρούμε λάθος, όπως ήταν και η δήλωση του κ. Πισιμίση ανήμερα της επετείου της εξέγερσης του Πολυτεχνείου σε «γραμμή» της θεωρίας των «δύο άκρων». Δεν αποδίδουμε χαρακτηρισμούς στα κατά τα άλλα αξιοσέβαστα για εμάς πρόσωπα που συμμετέχουν στα κοινά της πόλης, όπως «λαγοί», «Σιδηρά Κυρία», «βασική συνεργάτιδα» κλπ. Δεν μας αρέσει να κάνουμε την «Πυθία» για τις προθέσεις του δημάρχου Βριλησσίων για το θέμα της ενδεχόμενης διαδοχής του ή και για ό,τι άλλο, όπως αποφεύγουμε ανάλογα παιχνίδια και για κάθε άλλον δήμο που παρακολουθούμε αντίστοιχα, το ρεπορτάζ.

 

Ο σεβασμός της παρουσίας και του ρόλου των ιστοσελίδων και εντύπων τοπικής και περιφερειακής πληροφόρησης και ανάδειξης των διαφορετικών απόψεων είναι για εμάς αυτονόητος και δεν αλλάζουμε τη θέση μας, παρά τις όποιες ανούσιες προκλήσεις. Φαίνεται ότι δεν ισχύει το ίδιο για όλους που κάνουν παρόμοια προσπάθεια από τις δικές τους αφετηρίες και με τις δικές τους πολιτικές ή άλλες απόψεις. Κρίμα…

 

V

Show More

Related Articles

Back to top button