ΠολιτικήΔήμοιΜαρούσιΔημοτικάΕιδήσεις

Απάντηση Αμπατζόγλου προς Καραμέρο: “Η πριονοκορδέλα της μαύρης προπαγάνδας ξαναχτύπησε πάλι”

Την απάντηση του στις κατηγορίες της παράταξης Ενωμένο Μαρούσι σχετικά με την κοπή πεύκων εντός του 1ου Νηπιαγωγείου Αμαρουσίου εξέδωσε η Δημοτική Αρχή. Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θοδωρής Αμπατζόγλου κατηγορεί τον επικεφαλής της παράταξης κ. Γιώργο Καραμέρο για προπαγάνδα και δηλώνει πως η εν λόγω κίνηση έγινε για να προστατέψει ανθρώπινες ζωές.

Ακολουθεί αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η πριονοκορδέλα της μαύρης προπαγάνδας και του καιροσκοπισμού ξαναχτύπησε πάλι.

Ο κ. Καραμέρος, πιστός στην πολιτική της λάσπης, κάθε μέρα που περνά, βυθίζεται ακόμη πιο βαθιά στα δικά του θολά νερά.

Ο κ. Καραμέρος απαιτεί από τη Δημοτική Αρχή, όταν ειδοποιείται για περιπτώσεις δέντρων που είναι έτοιμα να απειλήσουν ανθρώπινες ζωές και δη των παιδιών μας, όπως στην περίπτωση του 1ου Νηπιαγωγείου Αμαρουσίου, να το αγνοήσει.

Ο κ. Καραμέρος εκτίθεται, διότι βάζει πάνω απ’ όλα, το υποτιθέμενο ενδιαφέρον του για την οικολογία και το περιβάλλον, αδιαφορώντας για τις ανθρώπινες ζωές.

Όπως αποδείξαμε στη διαχείριση της κρίσης της “Μήδειας” – κατά την οποία ο κ. Καραμέρος έλαμψε δια της απουσίας του – προτάσσουμε την ασφάλεια των πολιτών και ενεργούμε καταλυτικά υπέρ του κοινωνικού συνόλου.

Προστατεύουμε το περιβάλλον καθημερινά, με εργασίες καθαριότητας και συντήρησης πρασίνου όπως διαρκώς ανακοινώνεται.

Όταν όμως οι συνθήκες το επιβάλλουν, προστατεύουμε πάνω απ όλα και κυριότερα την ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ.

Η Διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου έχει αποδείξει πως δεν φοβάται να αναλάβει ευθύνες και να λύσει προβλήματα. Γι αυτό ψηφίστηκε και αυτό πράττει. Η απραξία είναι συνώνυμη της ανικανότητας και του συντηρητισμού και δεν αφορά την πολιτική σκέψη και Διοίκηση του Θεόδωρου Αμπατζόγλου.

Αυτή η Δημοτική Αρχή, δημιουργεί μέρα με τη μέρα ένα σημαντικό κοινωνικό και αναπτυξιακό αποτύπωμα που αναγνωρίζεται από το σύνολο των πολιτών.

Το Μαρούσι θα προχωρήσει στη Νέα Εποχή είτε το θέλουν κάποιοι είτε όχι».

Show More

Related Articles

Back to top button