ΚηφισιάΔήμοιΔημοτικάΕιδήσεις

Ανταπόκριση των πολιτών της Κηφισιάς στη βοήθεια για τους πληγέντες της Εύβοιας

Συλλογή κλινοσκεπασμάτων σε Κηφισιά & Νέα Ερυθραία

Ο Δήμος Κηφισιάς ανταποκρινόμενος στην ανάγκη των συνανθρώπων μας οι οποίοι επλήγησαν από τη φονική πλημμύρα στην Εύβοια, συγκέντρωσε με τη βοήθεια  των πολιτών της Κηφισιάς, της Νέας Ερυθραίας και της Εκάλης κλινοσκεπάσματα (κουβέρτες, σεντόνια, πετσέτες), τα οποία είχαν ζητηθεί από τις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων Έυβοιας.

Η παράδοση έγινε από τον Δήμαρχο Κηφισιάς Γιώργο Θωμάκο και την Πρόεδρο της Κοινωνικής Μέριμνας Κατερίνα Καραλή στον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας Διρφύων-Μεσσαπίων Εύβοιας Δημήτρη Γιαννούτσο ο οποίος  κατά τις μεσημβρινές ώρες της Τρίτης 1ης Σεπτεμβρίου 2020 επισκέφθηκε το Κοινωνικό Παντοπωλείο Νέας Ερυθραίας και παρέλαβε σημαντική ποσότητα από τα συγκεκριμένα είδη.

Ο κ. Θωμάκος επανέλαβε στον Αντιδήμαρχο κ. Γιαννούτσο, τη δέσμευση που είχε δώσει στον Δήμαρχο Διρφύων-Μεσσαπίων Εύβοιας, Γιώργο Ψαθά, κατά τη διάρκεια συνομιλιών τους,  τονίζοντας πως ο Δήμος Κηφισιάς είναι στη διάθεση των πληγέντων πολιτών του  Δήμου τους, οι οποίοι έχουν υποστεί μεγάλες ζημιές. Με στοχευμένες κινήσεις ο Δήμος Κηφισιάς θα συνεχίσει να προσφέρει κοινωνική και ανθρωπιστική βοήθεια.

Ο Δήμος Κηφισιάς ευχαριστεί τους πολίτες που προσέφεραν κλινοσκεπάσματα προκειμένου να στηριχθούν οι πλημμυροπαθείς της θεομηνίας της 9ης Αυγούστου στην Εύβοια.

Show More

Related Articles

Back to top button