ΧαλάνδριΔημοτικάΑθλητικάΕιδήσεις

Ανοίγουν οι αθλητικοί χώροι του Δήμου Χαλανδρίου για τα σωματεία

Ανοιχτά για υποψήφιους Πανελληνίων και άτομα με αναπηρίες

Τα αθλητικά κέντρα «Νίκος Πέρκιζας» και «Μάρκος Παπαδάκης» επαναλειτουργούν από τη Δευτέρα 25 Μαΐου για την κάλυψη όμως συγκεκριμένων αναγκών προπόνησης.

Σύμφωνα με το υπ’ αριθμ. ΦΕΚ 1868/Β΄/ 17-05-2020 επιτρέπεται η λειτουργία όλων των ανοικτών και κλειστών αθλητικών εγκαταστάσεων και κολυμβητηρίων και η χρήση τους αποκλειστικά και μόνον για την κάλυψη αναγκών προπόνησης (μόνο ατομικές προπονήσεις, χωρίς επαφές ή ομαδική άσκηση) από αθλητές σωματείων ηλικίας δεκατριών (13) ετών και άνω (γεννημένους έως και τις 31.12.2007).

Επίσης επιτρέπεται η προπόνηση για τους υποψήφιους των Πανελληνίων Εξετάσεων σε σχολές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (ΣΕΦΑΑ και παραγωγικές σχολές Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας), καθώς και η θεραπευτική άσκηση στο κλειστό κολυμβητήριο, από άτομα με αναπηρίες με απαραίτητη προϋπόθεση να έχει συνταγογραφηθεί η κολύμβηση ως μέθοδος θεραπείας και η προσκόμιση πρόσφατης ιατρικής βεβαίωσης για την τρέχουσα περίοδο.

ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ σε αυτό το στάδιο η χρήση των αθλητικών χώρων από τους πολίτες.

Όσων αφορά τα προπονητικά προγράμματα για τους υποψηφίους των Σ.Ε.Φ.Α.Α. και των Παραγωγικών Σχολών Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας για τα αθλήματα στίβου και κολύμβησης το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Στίβος:
Από Δευτέρα έως και Παρασκευή, ανά μία ώρα από 16:00 έως 19:00.

Κολύμβηση:
Από Δευτέρα έως και Παρασκευή, ανά μία ώρα από 15:00 έως 19:00.

Δικαιολογητικά:

Όλοι ανεξαιρέτως οι υποψήφιοι-συμμετέχοντες πρέπει να προσκομίσουν τα παρακάτω δικαιολογητικά (βάσει του υπ’ αριθμόν 1868/Β/17-5-2020 ΦΕΚ)

 Αντίγραφο της Αίτησης/Δήλωσης Συμμετοχής του/της υποψηφίου/ας στις Πανελλαδικές Εξετάσεις Λυκείων 2020 για εισαγωγή στις ανωτέρω σχολές και από την οποία αποδεικνύεται η εξέτασή του/της στα εν λόγω αγωνίσματα.
⇒ Ιατρική βεβαίωση καρδιολόγου ή παθολόγου και βεβαίωση με σφραγίδα και υπογραφή του ιατρού ο οποίος έχει πραγματοποιήσει την κλινική εξέταση του/της υποψηφίου/ας για COVID-19 και ο οποίος θα διατηρεί το αντίστοιχο ιατρικό ιστορικό στο ιατρείο του (Η φόρμα της Ιατρικής βεβαίωσης μπορεί να βρεθεί στο παρακάτω link: https://gga.gov.gr/images/ΙΑΤΡΙΚΗ_ΒΕΒΑΙΩΣΗ_v5.pdf
 Βεβαίωση Φοίτησης στην Γ΄ Λυκείου.
 Αστυνομική Ταυτότητα και φωτοτυπία αυτής.

  • Όσοι θα εγγραφούν για πρώτη φορά στα παραπάνω προγράμματα, θα πρέπει να προσκομίσουν όλα τα ως άνω έγγραφα (1 έως 4), καθώς και Ιατρική Γνωμάτευση από καρδιολόγο ή παθολόγο, ότι μπορούν να συμμετάσχουν στα προγράμματα αυτά. Οι συμμετέχοντες στα προγράμματα κολύμβησης θα πρέπει να προσκομίσουν επιπλέον και ιατρική γνωμάτευση από δερματολόγο.
  • Για περισσότερες πληροφορίες, διευκρινίσεις και ραντεβού, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλ. 210 6819350.
Show More

Related Articles

Back to top button