ΑθλητικάΝέαΕιδήσεις

Το Μαρούσι τιμά τον Δημήτρη Σεντούκα!

Στο πλαίσιο της πολύ κρίσιμης αναμέτρησης με αντίπαλο τον Τρίτωνα για την 29η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Elite League, που θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό του Αγίου Θωμά το προσεχές Σάββατο 29/4, στις 17:00, ο Γυμναστικός Σύλλογος Αμαρουσίου και οι παλαίμαχοι αθλητές του ΓΣΑ θα τιμήσουν την προσφορά και το ήθος του Δημήτρη Σεντούκα.

Ο Δημήτρης Σεντούκας ήταν ο «αρχιτέκτονας» της πρώτης ανόδου του ΓΣΑ στην Α’ Εθνική το 1969. Ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Αμαρουσίου το 1964 και ανέδειξε, με πολύ προσωπική δουλειά στο ανοιχτό γήπεδο του «Σπύρου Λούη», την πλειονότητα των αθλητών που αποτέλεσαν την ομάδα που αγωνίστηκε για πρώτη φορά στα «σαλόνια» του ελληνικού μπάσκετ την περίοδο 1969-70.

Επίσης, εργάστηκε στην ομάδα τις σεζόν 1973-74 (στην Α’ Εθνική) και 1983-84 και 1984-85.

Στη θητεία του στη δεκαετία του ’80 συνέβαλε στην ανάδειξη της νέας γενιάς αθλητών (Γιώργος Μπαρτζώκας, Κώστας Πεππές, Αντώνης Μπρινιάκος, Τάκης Καλοζύμης κ.ά.), που διατήρησαν τον σύλλογο σε υψηλό επίπεδο.

Οι φίλοι του ΓΣΑ έχουν συνεπώς διπλό κίνητρο για να βρεθούν στο κλειστό γήπεδο του Αγίου Θωμά το προσεχές Σάββατο: Να συμπαρασταθούν στην ομάδα στον σημαντικό αγώνα για την πορεία της στη φετινή περίοδο κόντρα στον Τρίτωνα και να χειροκροτήσουν τον «εργάτη» του συλλόγου Δημήτρη Σεντούκα.

Η βράβευση θα γίνει πριν το τζάμπολ της συνάντησης, γι’ αυτό οι άνθρωποι του συλλόγου μάς καλούν να είμαστε όλες και όλοι στο γήπεδο από νωρίς.

Μετά το τέλος του αγώνα θα ακολουθήσει δεξίωση στον χώρο του Μουσείου του ΓΣΑ.

«Το Μαρούσι τιμά το παρελθόν για να δημιουργήσει ακόμη καλύτερο μέλλον!» σημειώνεται στην ανακοίνωση του ΓΣΑ.

Show More

Related Articles

Back to top button