Αγία ΠαρασκευήΔήμοιΕκπαίδευσηΕιδήσεις

Αναστολή λειτουργίας νηπιαγωγείου στην Αγία Παρασκευή!

Σύμφωνα με ανακοίνωση του τέως Δήμαρχου Αγίας Παρασκευής Γιάννη Σταθόπουλου στα κοινωνικά δίκτυα, την Δευτέρα 14/9/2020, στις 12.30 το μεσημέρι, μετά τον αγιασμό, έγινε συνάντηση στον χώρο των παραρτημάτων (Γούναρη και Πατρόκλου) των προϊσταμένων των 3 Νηπιαγωγείων (3ου, 12ου και 9ου) με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Β.Σάρκουλα. Να σημειωθεί ότι πρόκειται για την πρώτη και μοναδική συνάντηση του Δήμου με τις προϊσταμένες των νηπιαγωγείων, στο «και πέντε», κάτω από ασφυκτική πίεση χρόνου και με τους γονείς «στον αέρα».
Στον ίδιο χώρο προσήλθαν και οργισμένοι γονείς νηπίων , μέλη της Ένωσης Γονέων καθώς και η πρόεδρος της Ένωσης Γονέων Αγίας Παρασκευής κ. Ξυνογαλά Μαρία ζητώντας τα αυτονόητα:
• Υπεύθυνη απάντηση για την ημερομηνία έναρξης των μαθημάτων και
• Έγγραφη βεβαίωση για την ασφάλεια των παραδιδόμενων χώρων.
Μετά από απαίτηση των γονέων, στο χώρο προσήλθε και ο Δήμαρχος Β.Ζορμπάς.
Καθώς τις προφορικές διαβεβαιώσεις Β.Ζορμπά για την ασφάλεια των χώρων και τη λειτουργία των παραρτημάτων,από αύριο κιόλας, διέψευδε η ίδια η πραγματικότητα, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο κ. Σταθόπουλος, ο Δήμαρχος αναγκάστηκε σε αναδίπλωση, λέγοντας ότι θα προβεί σε απόφαση αναστολής λειτουργίας έως και τις 18-9-2020.
Show More

Related Articles

Back to top button