Αυτοδιοικητικές εκλογέςΧαλάνδριΔημοτικά

Αναβλήθηκε το δια ζώσης Δημοτικό Συμβούλιο Χαλανδρίου την Τρίτη 29 Αυγούστου, λόγω έλλειψης απαρτίας

Σε εκκρεμότητα το πρακτικό για το έγκαιρο ανοιγμα των παιδικών σταθμών

Αναβλήθηκε το Δημοτικό Συμβούλιο Χαλανδρίου την Τρίτη 29 Αυγούστου, λόγω έλλειψης απαρτίας. Εντονη η αντίδραση του δημάρχου Σίμου Ρούσσου, ο οποίος επέκρινε τους επικεφαλής των παρατάξεων -που απείχαν- για τη στάση τους .

«Δεν πρόκαναν… Αναβολή, λόγω αποχής των υποψηφίων δημάρχων της αντιπολίτευσης στο δημοτικό συμβούλιο Χαλανδρίου. Δεν σεβάστηκαν ούτε τους γονείς που περίμεναν με αγωνία να εγκριθεί το πρακτικό για τα παιδιά των παιδικών σταθμών για να ανοίξουν έγκαιρα οι παιδικοί σταθμοί. Ουτε φυσικά τους εργαζόμενους που γύρισαν πρόωρα από τις άδειες τους, προκειμένου να γίνει εκτάκτως  το πρωί η συνεδρίαση της επιτροπής επιλογής.
Προηγείται η κατάρτιση των ψηφοδελτίων για ορισμένους που φιλοδοξούν να διοικήσουν την πόλη. Μόνη εξαίρεση η παράταξη του κ Κρανίδη. Δικαιολογημένη και έγκαιρα ανακοινωμένη η απουσία της κ Καρατζά. Οι κκ Πράσσος, Αγαπητού,Βάσιος, Θωμάς, Ανδρεόπουλος άραγε τι έχουν να πουν στους γονείς; Ότι θα εκτελούν κατά τον όρκο τους «τίμια και ευσυνείδητα» τα καθήκοντά τους μόνο όταν έχουν ελεύθερο χρόνο; Δυστυχώς τείνουν πλέον να εκλείψουν και τα στοιχειώδη: Ευθύνη ,καθήκον,ενσυναίσθηση».

Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιάννης Λαδόπουλος κάλεσε σε (νέα) έκτακτη συνεδρίαση, του σώματος, στο Παλαιό Δημαρχείο (Γρ. Γυφτόπουλου 2), την Τετάρτη 30 Αυγούστου, στις 19:00, για συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τα θέματα ημερήσιας διάταξης.

Show More

Related Articles

Back to top button