Αγία ΠαρασκευήΝέαΕιδήσεις

Αλλάζουμε την Αγία Παρασκευή

Την τελική δημοσκόπηση θα την κάνουν οι πολίτες

«Αναστάτωση» προκάλεσε στην Αγία Παρασκευή δημοσίευμα αυτοδιοικητικού site, το οποίο δημοσίευσε έρευνα για τις προθέσεις των πολιτών ενόψει των Αυτοδιοικητικών εκλογών.

Ο ανεξάρτητος δημοτικός συνδυασμός  Αλλαζουμε την Αγία Παρασκευή   θεώρησε ότι οι αναρτήσεις κάποιων υποψηφίων δημάρχων «φωτογράφισε» ότι πίσω από τη δημοσκόπηση βρισκόταν ο ίδιος, οπότε και εξέδωσε ανακοίνωση υποστηρίζοντας ότι «ορισμένοι αγχώνονται ενόψει της λαϊκής ετυμηγορίας και επιδίδονται σε… κυνήγι μαγισσών«.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του συνδυασμού:

Ψυχραιμία: Την τελική δημοσκόπηση θα την κάνουν οι πολίτες

Ορισμένοι αγχώνονται ενόψει της λαϊκής ετυμηγορίας και επιδίδονται σε… κυνήγι μαγισσών

«Έσπευσαν ορισμένοι, με αφορμή δημοσίευμα ΜΜΕ περί έρευνας για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, να εμπλέξουν εμμέσως -γιατί προφανώς αμέσως δεν τολμούν- τον  Ανεξάρτητο Δημοτικό Συνδυασμό «Αλλάζουμε την Αγία Παρασκευή».

Αντιπαρερχόμαστε την αγωνία που τους διακατέχει για το προφανές αποτέλεσμα των προσεχών εκλογών. Αυτό ας απασχολήσει τους ίδιους και τα επιτελεία τους. Θα θέλαμε όμως να καταστήσουμε σαφές ότι δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να παίζει με τη δημοτική μας παράταξη και το σύνθημά μας «Αλλάζουμε», προσπαθώντας να επιβιώσει από το διαφαινόμενο «ναυάγιό» του. Η παρουσία μας στη πόλη είναι και καταγεγραμμένη και μετρήσιμη…

«Ο Ανεξάρτητος Δημοτικός Συνδυασμός “Αλλάζουμε την Αγία Παρασκευή” ούτε παραγγέλνει έρευνες, ούτε κατευθύνει τους πολίτες. Απλώς, καταθέτει μια εναλλακτική πρόταση που θα αφήσει πίσω της το παλιό και πολλαπλά αποτυχημένο μοντέλο διοίκησης και θα φέρει στα πράγματα μια δημοτική αρχή που θα εργάζεται με όραμα, σχέδιο, μεθοδικότητα και αποτελεσματικότητα» δηλώνει σχετικά ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης και υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Μυλωνάκης , προσθέτοντας:

«Κάποιοι ας μείνουν ψύχραιμοι. Η δημοσκόπηση που περιμένουν αργεί λίγο. Και θα γίνει την Κυριακή 8 Οκτωβρίου. Τότε που οι πολίτες της Αγίας Παρασκευής θα επιλέξουν να Αλλάξουν και να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα στην πόλη τους».

Show More

Related Articles

Back to top button