ΒριλήσσιαΔήμοιΝέαΕιδήσεις

Βριλήσσια: Ξεκινούν οι αιτήσεις για την εγγραφή παιδιών στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου

Σύμφωνα με ενημέρωση του ΟΚΠΑ Βριλησσίων, οι αιτήσεις για την εγγραφή και την επανεγγραφή των παιδιών στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά στο mail okpa-aitiseis@vrilissia.gr ή ταχυδρομικά με την ένδειξη «Αίτηση εγγραφής/επανεγγραφής σε Παιδικό/Βρεφικό σταθμό Δήμου Βριλησσίων» στην διεύθυνση του ΟΚΠΑ Δήμου Βριλησσίων, Λ. Πεντέλης 62, 15235 Βριλήσσια, από 10 έως και 31 Μαΐου.

Η αίτηση όπου αναφέρονται τα απαραίτητα δικαιολογητικά υπάρχει αναρτημένη στο site του Δήμου (www.vrilissia.gr), στο site του ΟΚΠΑ (okpa-vrilissia.gr) καθώς και στον τοίχο του Facebook του Οργανισμού (www.facebook.com/vrilissiasolidarity).

Ο ΟΚΠΑ επισημαίνει πως όταν ανακοινωθεί η πρόσκληση της Ε.Ε.Τ.Α.Α. για τη δράση «Πρόγραμμα προσχολικής αγωγής και δημιουργικής απασχόλησης παιδιών», θα υπάρξει ενημέρωση από τον Οργανισμό ώστε οι ενδιεφερόμενοι να υποβάλλουν αίτηση για ένταξη στο πρόγραμμα και ενημερώνει πως δεν θα γίνονται δεκτές αιτήσεις γονέων/κηδεμόνων που έχουν οικονομικές εκκρεμότητες της τρέχουσας σχολικής χρονιάς ή και περασμένων ετών.

Info

ΟΚΠΑ (Λ. Πεντέλης 62): 210 8100224 & 210 8105052, εσωτ. 1009 & 1010, ώρες 09:00 – 15:00

Show More

Related Articles

Back to top button