ΔήμοιΠαπάγου-ΧολαργόςΔημοτικάΕιδήσεις

Ακυρώνει τα Summer Camp για τη φετινή χρονιά ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού

Ραντεβού με τα παιδιά το επόμενο καλοκαίρι για αθλητικές δραστηριότητες & δημιουργική απασχόληση

Ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού με γνώμονα την προστασία της υγείας των παιδιών και των οικογενειών τους, ανακοινώνει ότι δεν θα πραγματοποιηθούν για αυτό το καλοκαίρι τα προγράμματα της δημιουργικής απασχόλησης, καθώς και του Αθλητικού Camp του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού και Περιβάλλοντος (Δ.Ο.Π.Α.Π.), σύμφωνα με ομόφωνη απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής και με επίσης ομόφωνη απόφαση του Δ.Ο.Π.Α.Π.

“Οι αθλητικές δραστηριότητες καθώς και οι δραστηριότητες της δημιουργικής απασχόλησης, κατά το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα διεξάγονται λόγω υψηλών θερμοκρασιών σε εσωτερικούς χώρους. Παράλληλα, τα παιδιά έρχονται συχνά σε επαφή με τα ίδια υλικά και μοιράζονται τον ίδιο εξοπλισμό.

Τα μέτρα προφύλαξης και προστασίας είναι δύσκολο να τηρηθούν από μικρές ηλικιακές ομάδες χωρίς την επιτήρηση των γονιών, όταν μάλιστα τα συγκεκριμένα προγράμματα έχουν συνδυαστεί κυρίως με το παιχνίδι.

Η ευθύνη που έχουμε τώρα να διαφυλάξουμε την υγεία των πολιτών, κάνει ακόμα πιο επιτακτική τη σημασία του να βρεθούμε και πάλι μαζί το επόμενο καλοκαίρι, κάτω από φυσιολογικές συνθήκες.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την υπεύθυνη στάση καθ’ όλη την διάρκεια αυτής της δοκιμασίας.”

 

Show More

Related Articles

Back to top button