Αγία ΠαρασκευήΔήμοιΝέα

Αγ.Παρασκευή: Βραβεύθηκαν οι επιτυχόντες μαθητές από τον Δήμο (pics)

Την Τρίτη (3/1) και ώρα 18:00 στο αμφιθέατρο 1ου & 2ου ΕΠΑΛ, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση από τον Δήμο Αγ.Παρασκευής για τη βράβευση των μαθητών που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, στις εισαγωγικές εξετάσεις της σχολικής χρονιάς 2021-2022.

Το ανθρώπινο δυναμικό του Τμήματος Παιδείας του Δήμου Αγίας Παρασκευής συνεχάρη με αυτόν τον τρόπο γονείς και μαθητές για την προσπάθεια τους και την εκπαιδευτική τους επιτυχία.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, τίμησαν με την παρουσία τους και έκαναν βραβεύσεις στους επιτυχόντες μαθητές και μαθήτριες της πόλης, ο Δήμαρχος Αγίας Παρσκευής κ. Βασίλειος Ζορμπάς, ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας κ. Ι. Κεχρής, ο Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών και Επικοινωνιών κ. Β. Γιαννακόπουλος, ο επικεφαλής της παράταξης “Νίκη των Πολιτών” και πρώην Δήμαρχος κ. Ι. Σταθόπουλος, ο επικεφαλής της παράταξης “Νέα αρχή για την Αγία Παρασκευή” κ. Γ. Οικονόμου, ο επικεφαλής της παράταξης “Αλλάζουμε” κ. Ι. Μυλωνάκης, ο Αντιδήμαρχος της Διεύθυνσης Παιδείας του Δήμου μας κ. Δ. Λέκκας, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου μας κ. Ν. Κωβαίος, ο Αντιδήμαρχος Νεολαίας του Δήμου μας κ. Ν. Ζόμπολας, ο δημοτικός σύμβουλος και πρώην Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Π. Γκόνης, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Π. Διακογιάννης, ο Δημοτικός Σύμβουλος και Δ/ντης του 7ου Δημοτικού Σχολείου Αγίας Παρασκευής κ. Ι. Λογοθέτης, ο υποψήφιος Δήμαρχος και πρώην Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Κ. Τσιαμπάς, ο Δ/ντης του 1ου ΕΠΑΛ κ. Ντάβος Κ., η Δ/ντρια του 2ου ΕΠΑΛ κα Ρίζου Β., η κα. Χαιρέτη Στελίνα – Ειδική Γραμματέας της Ένωσης Συλλόγων Γονέων της πόλης, ο Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Κ. Γουργούλης, ο Σύμβουλος σε θέματα Παιδείας κ. Σ. Καπέλας και ο Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Θ. Μπουρλιάσκος.

Show More

Related Articles

Back to top button