ΠολιτισμόςΝέαΕιδήσεις

Κάτσε καλά Βελόπουλε…

Ποικίλες αντιδράσεις προκάλεσε το χθεσινοβραδινό (10/5) επικοινωνιακό σόου του επικεφαλής της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκου Βελόπουλου στο debate των πολιτικών αρχηγών.

Όταν ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο, Αντώνη Σρόιτερ για το αν οι θέσεις του κόμματος του «υπαγορεύονται μόνο από την ορθοδοξία», εκείνος εμφάνισε δύο εικόνες με την Παναγία… γκέισα και Ινδιάνα, πριν πει:

«Τις θέσεις μου τις υπαγορεύουν οι παραδοσιακές αξίες της χώρας μου. Μεγάλωσα με τα ήθη και έθιμα της χώρας μου κι αυτές οι ψευτοπροοδευτικές ιδέες με βρίσκουν απέναντι. Εχετε μπερδέψει την πρόοδο με το παρά φύσιν ζην. Με τα περίεργα κακέκτυπα στερεότυπα που έρχονται απ’ έξω. Αυτό θέλω να επιβάλω στη χώρα μου.

Είναι σε βιβλία 3ης Δημοτικού. Δεν είναι πρόστυχο; Δεν είναι χριστιανοφοβία; Γιατί δεν το καταγγέλλει κανείς;» είπε, ενώ ακούγεται να λέει πως ουσιαστικά τη χαρακτηρίζουν ως «πόρνη» με αυτές τις φωτογραφίες, την ώρα που του αφαιρείται ο λόγος.

Ωστόσο, ο δημοσιογράφος, Νίκος Βασιλόπουλος έδωσε τη… σωστή διάσταση της πραγματικότητας και σχολίασε με καυστικό τρόπο τα όσα έκανε ο Βελόπουλος με ανάρτηση του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ενώ παρέθεσε και τη σχετική εικόνα της Παναγίας:

“Ξέρω ότι δεν έπρεπε να χάσω χρόνο για αυτό ΑΛΛΑ εδώ βλέπουμε ένα μωσαϊκό της Βρεφοκρατούσας με ιαπωνική τεχνοτροπία, δώρο της ιαπωνικής εκκλησίας.

Βρίσκεται στην ρωμαιοκαθολική Βασιλική του Ευαγγελισμού στη Ναζαρέτ. Στη Ναζαρέτ, ξαναλέω. Αυτά…”, ανέφερε ο δημοσιογράφος.

Show More

Related Articles

Back to top button