ΚοινωνίαΝέαΕιδήσεις

“Έφυγε” ο διευθυντής του δημοσιογραφικού Ομίλου “Παραπολιτικά”, Παναγιώτης Τζένος

Έφυγε από τη ζωή ο διευθυντής του δημοσιογραφικού Ομίλου “Παραπολιτικά”, Παναγιώτης Τζένος, με την δυσάρεστη είδηση να σκορπά θλίψη.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Παναγιώτης Τζένος “προδόθηκε” από την καρδιά του, ενώ βρισκόταν στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Πάτρα και σύμφωνα με το tempo24.news, συνέβησαν το βράδυ της Κυριακής σε ξενοδοχείο της Άνω Πόλης, όπου βρισκόταν με τη σύζυγό του επίσης δημοσιογράφο και αντιδήμαρχο Πειραιά Ανδριάνα Ζαρακέλη.

Οι γιατροί του ΕΚΑΒ κατέβαλαν μεγάλες προσπάθειες να τον επαναφέρουν, ενώ στη συνέχεια, ο 47χρονος διακομίστηκε στο Νοσοκομείο “Άγιος Ανδρέας”, όπου συνεχίστηκε επί 40 λεπτά η προσπάθεια ανάνηψης, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Περίπου στις 21:45 το βράδυ της Κυριακής ανακοινώθηκε πως ήταν νεκρός.

Η ανακοίνωση των “Παραπολιτικών”:

“Με βαθιά θλίψη και πραγματική οδύνη ανακοινώνουμε τον αιφνίδιο θάνατο του Γενικού Διευθυντή του Ομίλου των «Παραπολιτικών», Παναγιώτη Τζένου, σε ηλικία 47 ετών, από ανακοπή.

Ο Παναγιώτης Τζένος υπήρξε ένας ανυποχώρητα μάχιμος δημοσιογράφος, που θεωρούσε την είδηση αυτοσκοπό. Αν και σπούδασε νομικά, από πολύ νεαρή ηλικία ενεπλάκη στον Τύπο, σε εφημερίδες, ραδιοφωνικούς σταθμούς και στην τηλεόραση.

Οι οργανωτικές του ικανότητες, ο σεβασμός του οποίου ετύγχανε, όχι αδίκως, από τους συναδέλφους του και οι εμπειρίες που είχε αποκτήσει τον είχαν αναδείξει από νεαρή ηλικία σε επιτελικές θέσεις υψηλού κύρους και επιπέδου.

Για τον Όμιλο των «Παραπολιτικών» δεν υπήρξε μόνον ένας εκ των πρωταγωνιστών, αλλά και εκ των ιδρυτικών στελεχών. Σε καθημερινή βάση, ημέρα και νύχτα, με άοκνο πνεύμα και πεποίθηση έδωσε τη μάχη για την ισχυροποίηση, την ανάπτυξη και την εμπέδωση των μίντια, έντυπων και ηλεκτρονικών, του Ομίλου. Μέχρι και την τελευταία ημέρα διατηρούσε την προσωπική δημοσιογραφική έπαλξή του στο ραδιόφωνο των «Παραπολιτικών», με την εκπομπή του δικαίως να έχει αναδειχθεί, τόσο από πλευράς κύρους όσο και από πλευράς δημοσιογραφικών αποκαλύψεων και σχολιασμού, στις κυρίαρχες της πρωινής ζώνης.

Επίσης σημαίνουσα υπήρξε τα τελευταία χρόνια η συμβολή του στη διοίκηση του πρακτορείου διανομής Τύπου «Άργος».

Ο Παναγιώτης Τζένος, με καταγωγή από τα Καλάβρυτα, υπηρέτησε με πεποίθηση και παρρησία την αλήθεια, τις αρχές και την ηθική, βασιζόμενος σε αξίες που είχε από το σπίτι του, με πίστη στον Θεό και αγάπη για την Πατρίδα. Υπήρξε ανυποχώρητος απέναντι στην εξουσία και πάντα στην πρώτη γραμμή των αιτημάτων της κοινωνίας.

Η απώλειά του αφήνει ένα μεγάλο και απολύτως δυσαναπλήρωτο κενό στην οικογένεια των «Παραπολιτικών».

Ο εκδότης, τα στελέχη και οι εργαζόμενοι στον Όμιλο των «Παραπολιτικών» βρίσκονται στο πλευρό της συζύγου του και συναδέλφου μας, Ανδριάνας Ζαρακέλη, του μονάκριβου γιου του, Γιάννη, και ολόκληρης της οικογένειάς του.

Ευχόμαστε ολόψυχα συλλυπητήρια. Η μνήμη και η μαχητικότητά του θα μας οδηγούν για πάντα και στο μέλλον”.

Στον αιφνίδιο θάνατο του δημοσιογράφου Παναγιώτη Τζένου αναφέρθηκε με ανάρτησή του ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης.

“Έφυγε πρόωρα και ξαφνικά ένας άριστος οικογενειάρχης, ένας καλός δημοσιογράφος, ένας φίλος. Θερμά συλλυπητήρια στην σύζυγό του Ανδριάνα και στον γιο τους Γιάννη. Κουράγιο και δύναμη. Είμαστε όλοι στο πλάι τους”.

Show More

Related Articles

Back to top button