ΚοινωνίαΔήμοιΝέαΕιδήσεις

“Έφυγε” ο αντιδήμαρχος Καλλιθέας Λάζαρος Λασκαρίδης μετά την πτώση από μπαλκόνι

Πέθανε σε ηλικία 55 ετών ο αντιδήμαρχος Καλλιθέας, Λάζαρος Λασκαρίδης, καθώς έχασε τη μάχη μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε την Πέμπτη (27.4.2023) όταν έπεσε από μπαλκόνι 4ου ορόφου και βρέθηκε στο έδαφος από ύψος 3 μέτρων.

Ο Λάζαρος Λασκαρίδης ήταν αντιδήμαρχος Πολιτισμού στον Δήμο Καλλιθέας και δημοσιογράφος. Την ημέρα του ατυχήματος, βρισκόταν στη Δημοτική Βιβλιοθήκη της περιοχής και κατέρρευσε το μπαλκόνι του 4ου ορόφου επειδή υποχώρησαν τα κάγκελα.

Ο Λάζαρος Λασκαρίδης νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» ως πολυτραυματίας σε κωματώδη κατάσταση με θλάσεις στον εγκέφαλο και κατάγματα αυχενικής και θωρακικής μοίρας της σπονδυλικής στήλης καθώς και κατάγματα πλευρών. Σήμερα (8.5.2023) έγινε γνωστό ότι έφυγε από τη ζωή, 12 ημέρες μετά το ατύχημα.

Τριήμερο πένθος στον Δήμο Καλλιθέας

Ο Δήμος Καλλιθέας ανακοίνωσε ότι κηρύσσει τριήμερο πένθος για τον θάνατο του Λάζαρου Λασκαρίδη και έκανε λόγο για το πολύτιμο έργο του αντιδημάρχου Πολιτισμού, ο οποίος άφησε ανεξίτηλο αποτύπωμα στον Δήμο.

«Ο Δήμος Καλλιθέας εκφράζει την βαθιά του οδύνη για την απώλεια του Αντιδημάρχου Πολιτισμού Λάζαρου Λασκαρίδη. Ο Λάζαρος Λασκαρίδης προσέφερε πολύτιμο έργο στον τομέα του Πολιτισμού και άφησε το ανεξίτηλο αποτύπωμα του στην Καλλιθέα, όντας μία εξέχουσα προσωπικότητα της δημοσιογραφίας και του πνεύματος.

Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “ΤΩΡΑ Καλλιθέα ΛΑΖΑΡΟΣ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ” ήταν υποψήφιος Δήμαρχος Καλλιθέας, και εκλεγόταν δημοτικός σύμβουλος από το 2014. Από το 2019 είχε συνεργαστεί με τη Διοίκηση του Δημάρχου Καλλιθέας Δημήτρη Κάρναβου, και ήταν Αντιδήμαρχος Πολιτισμού. Μέσα από το έργο του αυτό, ο Λάζαρος Λασκαρίδης αφήνει πίσω του μεγάλη παρακαταθήκη με νέους θεσμούς όπως το «Θέατρο της Δευτέρας στην Καλλιθέα» και τα «Χαροκόπεια» ενώ το όραμά του θα συνεχίσει να εμπνέει τον Δήμο της Καλλιθέας.

Show More

Related Articles

Back to top button