ΔήμοιΗράκλειοΝέαΕιδήσεις

Ηράκλειο: Συνεχίζονται οι ασφαλτοστρώσεις σε Πράσινο Λόφο και Ψαλίδι (pics)

Σε δρόμους στον Πράσινο Λόφο και το Ψαλίδι συνεχίζονται τα φετινά έργα οδοποιίας που, για ακόμα μια χρονιά, εκτελεί ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής, στο πλαίσιο της διαρκούς καμπάνιας για τη βελτίωση του οδικού δικτύου της πόλης.

Ήδη ολοκληρώθηκε η ασφαλτόστρωση στις οδούς Μπιζανίου, Μανιακιού, Αγίας Λαύρας και τα συνεργεία εργάζονται στην οδό Ματρώζου, η οποία φρεζάρεται για να ασφαλτοστρωθεί, ενώ, παράλληλα, εκτελείται παρέμβαση επιδιόρθωσης των πεζοδρομίων κατά μήκος του δρόμου.

Όπως ενημερώνει ο αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας Ηλίας Μπάρμπας, οι αμέσως επόμενοι δρόμοι που θα καλύψει ο τρέχων γύρος ασφαλτοστρώσεων είναι Αυγής (από Κολοκοτρώνη μέχρι Αγίας Λαύρας), Κονδυλάκη (από Βίτσι μέχρι Αυγής), Ανθ. Γαζή (από Παπανούτσου έως Παπανδρέου) και Πλαστήρα (από Νίκης μέχρι Παπανδρέου), ενώ με την ολοκλήρωσή του οι ασφαλτοστρώσεις θα συνεχιστούν και στις υπόλοιπες γειτονιές του Ηρακλείου, σύμφωνα με το πρόγραμμα αυτής της διετούς εκστρατείας.

«Ξεκινήσαμε τα έργα οδοποιίας στην πόλη μας από το 2015 και τα συνεχίζουμε κάθε χρόνο, όλο τον χρόνο. Στόχος μας να κάνουμε το Ηράκλειο μια πόλη πιο ασφαλή και λειτουργική. Ανέκαθεν η μάχη για ένα σωστό οδικό δίκτυο, όπως αξίζει στους δημότες, ήταν δύσκολη για κάθε δήμο. Με πρόγραμμα, όμως, διεκδίκηση και καλό νοικοκυριό, όλα αυτά τα χρόνια διαθέτουμε και θα συνεχίσουμε να διαθέτουμε κονδύλια για να βελτιώνουμε συνεχώς τους δρόμους μας, για να γίνεται το Ηράκλειο κάθε ημέρα καλύτερο», σχολίασε αναφορικά με τις εργασίες ο δήμαρχος Νίκος Μπάμπαλος.

Show More

Related Articles

Back to top button