ΜαρούσιΝέαΕιδήσεις

Ένωση Συλλόγων Γονέων για το ΕΝΕΕΓΥΛ στο Μαρούσι: Όποιος δεν θέλει να ζυμώσει, δέκα χρόνια κοσκινίζει…

Να δώσουν άμεσα λύση στο θέμα της στέγασης του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου Λυκείου Αμαρουσίου (ΕΝΕΕΓΥΛ) , ώστε οι μαθητές της Β’ Αθήνας που έχουν δικαίωμα φοίτησης σε αυτό να μπορούν να ολοκληρώσουν, χωρίς επιπλέον εμπόδια και με ασφάλεια, τουλάχιστον την τυπική υποχρεωτική εκπαίδευση καλεί, για άλλη μια φορά όλους τους αρμόδιους φορείς η Ένωση Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Αμαρουσίου.

«Δεν είναι η πρώτη φορά που ως Ένωση Συλλόγων Γονέων Αμαρουσίου έχουμε κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου σε σχέση με τις ευθύνες της δημοτικής αρχής για τη λειτουργία του σχολείου» λένε οι γονείς, προσθέτοντας ότι έχουν θέσει το θέμα «τόσο σε κατ’ ιδίαν συνάντηση με την πρόεδρο της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας κ. Ελένη Λέκκα, όσο και σε παρεμβάσεις μας σε συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, στο πλαίσιο της ημέρας του Δημότη, παρουσία του δημάρχου κ. Θεόδωρου Αμπατζόγλου, καθώς και δημοτικών συμβούλων όλων των παρατάξεων».

«Από το 2006 μέχρι σήμερα έχουν περάσει τρεις θητείες διοίκησης του κ. Πατούλη και μια θητεία διοίκησης του κ. Αμπατζόγλου, με την εναλλαγή των ίδιων δημοτικών συμβούλων σε θέσεις κλειδιά στη λήψη αποφάσεων, όμως το θέμα του ΕΝΕΕΓΥΛ έχει παραμείνει στα χαρτιά» συνεχίζουν οι γονείς, ενημερώνοντας ταυτοχρόνως ότι σΣήμερα σε όλο το Βόρειο Τομέα λειτουργεί μόνο το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο – Λύκειο Αγίας Παρασκευής, «οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί του οποίου εκπέμπουν SOS».

Από την τελευταία παρέμβαση της Ένωσης για το ζήτημα έχουν περάσει περισσότεροι από έξι μήνες και κανένα μέλος της διοίκησης του Δήμου, ούτε ο δήμαρχος δεν έχουν ενημερώσει για τις προθέσεις τους, όπως τονίζουν οι γονείς.

«Δεν μπήκε καν στον κόπο να μας ενημερώσει αν μπορεί, για τον σκοπό αυτό, να αξιοποιηθεί ο χώρος του Οίκου Τυφλών, όπως είχαμε προτείνει στην παρέμβασή μας» λένε οι γονείς, σημειώνοντας ότι «παράλληλα λυπηρό είναι και το γεγονός ότι κανένα μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου, από καμία δημοτική παράταξη, δεν ενδιαφέρθηκε για την περαιτέρω διερεύνηση του θέματος.

Show More

Related Articles

Back to top button