ΔήμοιΜαρούσιΔημοτικάΕιδήσεις

Έντονη αντίδραση από τον Σύλλογο Γονέων του 18ου Δημ. Αμαρουσίου για τη συστέγαση του νηπιαγωγείου

"Η υγεία των παιδιών μας δεν θα γίνει παιχνίδι για την ικανοποίηση παράλογων προεκλογικών υποσχέσεων"

Την έντονη αντίδρασή του σχετικά με την στέγαση νηπίων στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου εξέφρασε ο Σύλλογος Γονέων του 18ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου με επίσημη ανακοίνωση. Τα μέλη του Συλλόγου κάνουν λόγο για ακατάλληλες συνθήκες εν μέσω της πανδημίας του covid-19 και καλούν τους γονείς τα ταχθούν με το μέρος τους με σκοπό την αποτροπή της επερχόμενης πράξης.

Αναλυτικά η Ανακοίνωση έχει ως εξής:

“Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες του 18ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου

Όπως όλοι γνωρίζουμε ολόκληρος ο πλανήτης κλονίζεται από την πανδημία του covid-19. Και στη χώρα μας συζητούνται έντονα οι κοινωνικές αποστάσεις, η προσπάθεια για διδασκαλία σε τμήματα με μέχρι 15 μαθητές, τα διαφορετικά διαλείμματα των μαθητών, η υποχρεωτική χρήση μάσκας από το νηπιαγωγείο και γενικότερα τονίζεται η επικινδυνότητα του ιού για όλους μας. Αυτή ακριβώς την εξαιρετικά κρίσιμη περίοδο για την χώρα και την υγεία μας και σύμφωνα με την επισυναπτόμενη ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Αμαρουσίου, επιχειρείται η επίταξη της (ακατάλληλης για διδασκαλία) αίθουσας εκδηλώσεων του σχολείου μας για στέγαση νηπίων(!!) θέτοντας σε σοβαρό κίνδυνο τόσο την υγεία των παιδιών του δημοτικού, όσο και του νηπιαγωγείου.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 18ου Δημοτικού Αμαρουσίου δηλώνει πως θα χρησιμοποιήσει κάθε νόμιμο μέσο για την αποτροπή της τόσο επικίνδυνης μεθόδευσης για την υγεία των παιδιών μας. Η υγεία των παιδιών μας δεν θα γίνει παιχνίδι για την ικανοποίηση παράλογων προεκλογικών υποσχέσεων. Οι υπεύθυνοι ας φροντίσουν έγκαιρα και άμεσα να βρουν όλες τις απαιτούμενες ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ αίθουσες για τη στέγαση των νηπίων και προνηπίων του 18ου Νηπιαγωγείου Αμαρουσίου. Καλούμε τον όποιο υπεύθυνο να ξεχάσει τις όποιες απαράδεκτες, επικίνδυνες και απαρχαιωμένες  λύσεις στοιβάγματος των παιδιών μας. Ο πολυετής αγώνας όλων μας για δύο ασφαλή και λειτουργικά σχολεία δεν μπορεί να ακυρωθεί εξαιτίας της ανευθυνότητας των όποιων υπευθύνων να ολοκληρώσουν αυτά που υποσχέθηκαν και οφείλουν να κάνουν έγκαιρα. Και μάλιστα εν μέσω πανδημίας!!

ΟΧΙ στον άκρως επικίνδυνο συνωστισμό των παιδιών μας!!

Σας καλούμε όλους σε ετοιμότητα.

Ευχαριστούμε

Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 18ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου”

Show More

Related Articles

Back to top button