Γερακας-ΠαλλήνηΚοινωνίαΝέα

Ένταξη και των τελευταίων εκτός σχεδίου περιοχών του Γέρακα

Προχωρά η διαδικασία ένταξης στο Σχέδιο Πόλεως και των τελευταίων, τριών, εκτός σχεδίου περιοχών της Δημοτικής Ενότητας (Δ.Ε.) Γέρακα.  Όπως ανακοίνωσε ο Δήμος Παλλήνης, προχώρησε τη Δευτέρα 28 Ιουνίου 2022, με βάση και την Απόφαση 072/2022 του Δημοτικού Συμβουλίου Παλλήνης, στην ανάρτηση της Πολεοδομικής Μελέτης ένταξης των Πολεοδομικών Ενοτήτων 2 (Κέντρο), 5 (Μπαλάνα) και 6 (Δέση).

Η ανάρτηση έγινε στην ιστοσελίδα του Δήμου Παλλήνης (www.pallini.gr) καθώς και στο Δημαρχείο Παλλήνης (Ιθάκης 12, Γέρακας – Γραφείο 9, τηλ. Επικοινωνίας 210-6604649 και 210-6604717).

Η Πολεοδομική μελέτη θα παραμείνει αναρτημένη έως και την Παρασκευή 15 Ιουλίου 2022 για την υποβολή τυχόν ενστάσεων.

Σύμφωνα με τον Δήμο Παλλήνης, “με την ένταξη στο Σχέδιο Πόλης, οι τρεις περιοχές του Γέρακα αλλάζουν ιστορική σελίδα και πλέον δημιουργούνται οι προϋποθέσεις, ώστε, οι ιδιοκτήτες να μπορούν να αξιοποιήσουν τις περιουσίες τους και ο Δήμος Παλλήνης να προχωρήσει στην οργανωμένη υλοποίηση έργων, υποδομών και ελεύθερων κοινόχρηστων χώρων που απαιτούνται για να βελτιωθεί η λειτουργία της πόλης και το επίπεδο διαβίωσης των κατοίκων”.

Παράλληλα, ο Δήμος Παλλήνης ανακοίνωσε ότι προχωρά στην ολοκλήρωση της Πράξης Εφαρμογής για την ένταξη των εκτός σχεδίου περιοχών της Δ.Ε. Ανθούσας καθώς και των εκκρεμών μελετών των εκτός σχεδίου περιοχών της Δ.Ε. Παλλήνης.

 

Show More

Related Articles

Close