ΔήμοιΠαπάγου-ΧολαργόςΑσφάλειαΔημοτικάΕιδήσεις

Ένοπλη ληστεία σε καταστήματα του Χολαργού (video)

Οι κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν το τρομακτικό περιστατικό

Οπλισμένοι και αποφασισμένοι για όλα δυο επικίνδυνοι κακοποιοί εισέβαλαν σε καταστήματα στον Χολαργό την ώρα που ήταν γεμάτα με πολίτες. Βίντεο ντοκουμέντο του enikos.gr αποτυπώνει τις πρωτοφανείς στιγμές.

Οι ληστές φορώντας μαύρα ρούχα και έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπά τους με κουκούλες έφτασαν στο κατάστημα λίγο πριν από τις οκτώ το βράδυ της Παρασκευής. Χωρίς να χάσουν την ψυχραιμία τους και με απόλυτο επαγγελματισμό ακινητοποίησαν τους υπαλλήλους και τους πελάτες που βρίσκονταν μπροστά από τα ταμεία. Με το όπλο στα χέρια καθ’ όλη τη διάρκεια της ληστείας ο κακοποιός σημάδευε την τρομοκρατημένη υπάλληλο την οποία δεν σταμάτησε να απειλεί. Ο συνεργός του με γρήγορες κινήσεις αφαίρεσε τα χρήματα από την ταμειακή μηχανή και εξαφανίστηκαν από το σημείο.

Άφαντοι παρά τις αναζητήσεις

Παρά το γεγονός ότι στο σημείο αναπτύχθηκαν αστυνομικές δυνάμεις για τον εντοπισμό των δραστών εκείνοι κατάφεραν να διαφύγουν χωρίς να συλληφθούν. Το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας βρίσκεται στα χέρια των αρχών που θεωρούν πως το δίδυμο των επικίνδυνων ληστών έχει εμπλακεί σε πολλά παρόμοια περιστατικά.

https://youtu.be/bGBHks0G11o

Πηγή: enikos.gr

Show More

Related Articles

Back to top button