ΜαρούσιΑθλητικάΝέαΕιδήσεις

Επίσκεψη Διαμαντίδη, Ντικούδη και Τσαρτσαρή στο 1ο Δημοτικό Αμαρουσίου

Την ευκαιρία να εμπνεύσουν τα παιδιά του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου στα αθλητικά ιδεώδη και το «Ευ Αγωνίζεσθαι» είχαν τρεις διεθνείς Έλληνες καλαθοσφαιριστές, μετά από αίτημα της προέδρου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Σοφίας Πιταροκοίλη – Γερουλάνου προς τον Δήμο Αμαρουσίου.

Η δημοτική Αρχή του ανταποκρίθηκε στην πρωτοβουλία της προέδρου και υπό το συντονισμό του πρώην διεθνή διαιτητή καλαθοσφαίρισης και συμβούλου του δημάρχου Θεόδωρου Αμπατζόγλου επί θεμάτων αθλητισμού Χρυσόστομου Σχινά, επισκέφθηκαν το σχολείο.

Πρόκειται για τους πρώην διεθνείς καλαθοσφαιριστές Δημήτρη Διαμαντίδη, Δήμο Ντικούδη και Κώστα Τσαρτσαρή, οι οποίοι αλληλοεπίδρασαν με τα παιδιά, μεταφέροντάς τους τις εμπειρίες τους από τα γήπεδα και παροτρύνοντας τα να ασχοληθούν με το αθλητισμό, παράλληλα με το σχολείο, εξηγώντας τους τα πολλαπλά οφέλη που προσφέρει η άθληση.

Τα παιδιά ενθουσιασμένα ζητούσαν να μάθουν ακόμη περισσότερα για τις επιτυχίες τους στο παρκέ και τις διεθνείς τους διακρίσεις και ζήτησαν και έλαβαν αυτόγραφα από όλους.

Show More

Related Articles

Back to top button