ΒριλήσσιαΥγείαΔήμοιΕιδήσεις

Έλεγχος από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στο Δήμο Βριλησσίων

Κινητή μονάδα του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) επισκέφθηκε το Δήμο Βριλησσίων, στο πλαίσιο πρόληψης  μετάδοσης του κορωνοιού, όπου κλιμάκιο πραγματοποίησε μοριακό έλεγχο στους  εργαζόμενους του Δήμου και των Νομικών Προσώπων που βρίσκονται στην «πρώτη γραμμή» της υγειονομικής κρίσης. 

«Συνεχίζουμε χωρίς να εφησυχάζουμε στο πλαίσιο της προστασίας κατά του covid-19. Οι εργαζόμενοι παρέμειναν στις θέσεις τους αυτή την κρίσιμη περίοδο και έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό. Είναι υποχρέωση να κάνουμε ό,τι χρειάζεται για την καλύτερη δυνατή προστασία τους και τη διασφάλιση της  υγείας όλων, ώστε να εξακολουθούμε να προσφέρουμε με ασφάλεια τις υπηρεσίες μας», δήλωσε ο Δήμαρχος Βριλησσίων,  Ξένος Μανιατογιάννης.
Διενεργήθηκαν δειγματοληπτικά 130 τεστ μοριακής ανίχνευσης κορονοϊού και σε δεύτερο χρόνο – στο πλαίσιο της επιδημιολογικής επιτήρησης – θα υπάρξει και έλεγχος αντισωμάτων. Ο έλεγχος πραγματοποιήθηκε στα Δημοτικά Ιατρεία του Δήμου Βριλησσίων.
Υπεύθυνη για τον προγραμματισμό και συντονισμό,  η αρμόδια Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής & Αγωγής Υγείας και Πρόεδρος του ΟΚΠΑΔΒ,  κα Β. Αρσένη-Λάμπρου.
Show More

Related Articles

Back to top button